zoot

Daca ai breton, poarta-l ASA!

Breton cu carare pe mijloc
Foto: salsalhair / Instagram

Fiecare tunsoare a avut momentul sau de glorie. A fost adorata, uitata, ca apoi sa fie redescoperita decenii mai tarziu. Este si cazului bretonului lung, cu carare pe mijloc, in stil birkinesc. Nu este ca si cand nu ne-am astepta cu toate influentele saptezeciste pe care le-am vazut pe catwalk in ultmele sezoane.

De unde ma inspir?

De pe podium pe strada, bretonul lung cu carare pe mijloc castiga tot mai multe adepte daca ne luam dupa statisticile Pinterest care arata un volum de cautari de sase ori mai mare fata de anul anterior. Este preferatul vedetelor de talie internationala, precum Zooey Deschanel, Taylor Swift, Sienna Miller sau Dakota Johnson.

Cum obtin acest look?

Daca deja ai breton, este foarte simplu sa adopti acest look.

  • Dupa spalare, fa-ti o carare pe mijloc cu ajutorul unui pieptene.
  • Usuca-l, cu ajutorul unei perii rotative, ducandu-l catre parti. Daca ai parul bogat si ondulat, foleste o perie cu diametru mai mare.
  • Pulverizeaza un strop de fixativ pentru a-l fixa in loc si ai obtinut un look usor retro, fara cel mai mic efort.

Chiar daca bretonul tau este obisnuit sa fie purtat drept, lucrand coafura pe parul ud ai cele mai multe sanse de reusita.

Ma avantajeaza?

Este o tunsoare care avantajeaza fizionomia, incadrand frumos fata. Il poti aborda cu usurinta daca ai parul drept sau usor ondulat, musai cu volum. Daca ai par rar, fa-ti un breton in scari.

Se potriveste perfect cu o tunsoare de lungime medie, structurata dar si cu parul lung atunci cand este frumos integrat in tunsoare. Arata grozav cand iti porti parul desprins, drept sau in bucle lejere, dar si cand il prinzi intr-o coada de cal sau un updo, adaugand un punct de interes fetei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.