zoot

Cum se testeaza CORECT fondul de ten

Probabil si tu iti alegi fondul de ten ca majoritatea femeilor. Intri intr-un magazin specializat sau mergi in raionul dedicat produselor cosmetice si incerci sa potrivesti nuanta potrivita din ochi. Il testezi pe mana si alegi nuanta cea mai apropiata de tonul pielii. Cum se face atunci ca atunci cand ajungi acasa, culoarea nu se potriveste niciodata?

Nu este un risc pe care sa vrei sa ti-l asumi. Atunci cand folosesti o nuanta de ten nepotrivita, baza de machiaj pare artificiala iar diferenta dintre culoarea tenului si gat este un faux pas pe care nu vrei sa-l faci niciodata. In lipsa nuantei potrivite, nu vei putea obtine niciodata cufundarea liniilor de demarcatie si a marginilor neregulate. Petele de culoare care marcheaza zonele in care incepe sau se sfarseste machiajul iti poate ruina intregul look.

 

Iata cum se testeaza corect fondul de ten:

Cum se testeaza corect fondul de ten pe piele

Acum ca ai inteles cat de important este sa alegi nuanta potrivita a fondului de ten, iti vom vinde cel mai bun pont.

  • Alege nuanta fondului de ten pe care o consideri cea mai potrivita si aplica o dara pe linia maxilarului.
  • Testeaza in mod similar si cele doua nuante alaturate, cea mai inchisa si cea mai deschisa.
  • Uita-te in oglinda, nuanta care se confunda cel mai bine cu tonul pielii tale si pe care abia o poti sesiza, este nuanta potrivita.

Daca esti curajoasa si ai in geanta o oglinda compacta, poti analiza felul in care se vede nuanta aleasa in lumina zilei.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.