zoot

Cum se poarta rochia cu imprimeuri florale in sezonul rece

Rochie imprimeuri florale iarna
Zara

Desi pana nu demult erau rezervate sezonului cald, imprimeurile florale devin tot mai prezente in sezonul rece. Desi o rochie cu imprimeuri florale poate parea contraintuita vremii reci, nu te teme sa o integrezi in tinute potrivite anotimpului in care ne aflam.

Poarta rochia cu imprimeuri florale peste jeansi

Desi este un trend recent, rochia purtata peste jeansi ne este familiara. Alege o pereche de jeansi skinny sau drepti si trage-i pe sub rochia infloratade lungime midi sau maxi. Incalta o pereche de botine tip sosete pentru a da o nota de actualitate tinutei.

Asorteaz-o cu tricotaje

Un pulover tricotat cu guler inalt, in fason lejer sau oversized, purtat peste rochia cu imprimeuri florale este tocmai stratul necesar de care ai nevoie pentru confort termic. Poti opta si pentru o maleta cu guler ridicat, purtata pe dedesubt. Va face un contrast puternic cu imprimeul romantic.

Alege colanti…

Sau daca esti indrazneata, opteaza pentru o pereche de ciorapi plasa. Lasa vremea sa decida cand vine vorba de a alege intre o pereche de colanti grosi, din lana sau unii subtiri, din nylon.

…. Sau cizme peste genunchi

O combinatie perfecta pentru anotimpul rece, cizmele peste genunchi din piele intoarsa fina, catifea sau satin alungesc silueta in lipsa unei linii de demarcatie. Alege clasicul negru sau mizeaza pe o culoare care se regaseste si in imprimeul rochie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.