zoot

Cum se poarta esarfa? Peste 40 de moduri in care iti poti lega esarfa

Te intrebi cum se poarta esarfa in acest anotimp? Iti propunem peste patruzeci de moduri in care iti poti lega esarfa, de fiecare data altfel legata, rasucita, infasurata, purtata in jurul gatului sau in talie, impaturita pe jumatate sau pe diagonala, foloseste-te de aceste idei pentru a-ti reinventa look-ul de fiecare data.

 

40+ moduri diferite in care poti lega esarfa

Surse constante de caldura si bun gust, moderne, cat se poate de diversificate, de la diverse printuri si imprimeuri tribale, motive geometrice sau abstracte, printuri florale la esarfe tricotate in stil boem si esarfe din blana sintetica, esarfele sunt intotdeauna investitii bune de care te poti bucura sezon dupa sezon. Iata patruzeci de moduri diferite in care-ti poti lega esarfa pentru a da culoare si personalitate tinutei tale vestimentara.

 

 

VIDEO: 15 moduri in care se poarta esarfa (Trebuie vazut!)

Gaseste o esarfa care se potriveste cu starea de spirit intr-un anumit moment sau foloseste de o esarfa colorata si vesela pentru a-ti schimba dispozitia de moment si descopera permanent noi modalitati de a o lega. Daca imaginile nu te inspira, urmareste tutorialele pas cu pas de mai jos:

 

VIDEO: 25 de moduri in care se poarta esarfa:

In fiecare anotimp de tranzitie ne vedem nevoite sa scoatem din sifonier esarfele, cele mai versatile accesorii de care nu ne vom dezlipi in acest sezon. Orice scadere a temperaturii atrage dupa si schimbarea garderobei, apelam la esarfe pentru a ne schimba look-ul in fiecare zi.

 

VIDEO: 8 moduri in care se poarta esarfa:

Daca ti s-au parut interesante sugestiile noastre, marcheaza aceasta pagina si intoarce-te la ea de fiecare data cand esti in pana de idei.

Foto: image.net

3 Comments
  1. Cine ar fi stiut ca exista atatea moduri in care poti purta o banala esarfa!! Cum salvez pagina asta ca sigur nu o sa tin minte toate modelele si vreau sa revin!

Leave a Reply

Your email address will not be published.