zoot

Cum se foloseste pensula de machiaj evantai

Vine intr-o forma neobisnuita si este mai putin cunoscuta. Pensula evantai este folosita de catre cunoscatoare pentru a obtine un finish discret al machiajului, o baza de machiaj fireasca cu aspect natural si luxos. S-ar putea deja s-o detii daca ti-ai cumparat un set de pensule de machiaj dar n-ai folosit-o niciodata. In oricare dintre aceste situatii te-ai regasi, iti sugeram sa-i acorzi o sansa! Iata cum se foloseste pensula evantai:

pensula evantai elf

1. Foloseste pensula evantai pentru a aplica discret pudra

Rareori se mai foloseste pudra in zilele noastre iar atunci cand alegem sa o facem ca mijloc de fixare a machiajului, trebuie sa recurgem la o aplicare usoara, aproape insesizabila. Aici intervine pensula evantai care nu incarca chipul, conferind o aplicare aproape insesizabila. Este ideala pentru tenul uscat care nu tolereaza prea bine pudra.

2. Foloseste pensula evantai pentru iluminare

O pensula evantai si un iluminator pudra, singurele produse de care ai nevoie pentru a obtine un machiaj luminos care arata de milioane. Foloseste pensula evantai pentru a ilumina zona de deasupra pometilor, podul nasului si arcului lui cupidon. Vei obtine un look proaspat, firesc care nu distrage atentia de la trasaturile tale ci, din contra, le pune in valoare.

3. Foloseste pensula evantai pentru conturarea pometilor

Daca doresti un contur mai putin evident, un chip conturat subtil cu un aspect natural, perfect pentru un machiaj de zi, foloseste pensula evantai si un bronzer. Tine buzele tuguiate in forma de O pentru a-ti dezvelii pometii (asta nu se aplica in cazul tau daca ai pometii bine definiti insa noi, muritoarele obisnuim sa apelam la acest truc) si aplica bronzerul cu ajutorul pensulei evantai sub osul pometilor, intinzandu-l usor pe orbraz. Pensula evantai este ideala si pentru conturul nasului.

4. Foloseste pensula evantai pentru a aplica fardul de obraz

Blush-ul pudra iti este familiar si se poate aplica foarte natural si discret cu ajutorul unei pensule de machiaj evantai. Asigura acel blending perfect peste baza de machiaj si garanteaza lipsa liniilor evidente de demarcatie, ca si cum ‘roseata’ ar veni din interior.

5. Foloseste pensula evantai pentru retusul machiajului

Urasti cand iti cade fardul de pleoape sub ochi, acele particule mici, de nedorit de care nu poti scapa prin simpla stergere fara a-ti ruina baza de machiaj? Foloseste o pensula de machiaj in forma evantai pentru a indeparta fardul cazut pe ten sau excesul de pudra. Ni se intampla tuturor sa exageram.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.