zoot

Cum se foloseste dispozitivul de curatat tenul Philips VisaPure (Video)

De curand, Philips a lansat un nou produs pentru curatarea in profuzime a tenului care ofera o curatare de 10 ori mai buna decat clasica curatare manuala a tenului. Este vorba de Philips VisaPure, un dispozitiv cu perii speciale care curata murdaria si celulele pielii moarte care acopera suprafata pielii si te impiedica sa obtii acel ten stralucitor si radiant. Murdaria si celulele moarte pot infunda porii, ducand la aparitia punctelor negre si a cosurilor, dar si a aspectului obosit. Cand aplici machiaj pe un ten perfect curat, aceasta se absoarbe mai usor in piele iar tenul tau radiaza de sanatate.

Philips VisaPure

Ce este dispozitivul Philips VisaPure:

Philips dezvolta tehnologia VisaPure, avand la baza tehnologia dual-motion: vibratiile imping peria in sus si slabesc stratul de murdarie, celulele moarte si resturile de machiaj iar rotatiile curata si indeparteaza rapid aceste impuritati ca tu sa obtii un ten perfect curat doar intr-un singur minut. Doar de un singur minut ai nevoie pentru a-ti curata tenul in profunzime.

Fa cunostinta cu Philips VisaPure

Cui se potriveste dispozitivul Philips Visa Pure:

Philips VisaPure vine cu perii pentru tenul normal si tenul sensibil, dar si o perie special conceputa pentru exfoliere (Atentie! Exfolierea nu se realizeaza decat o data pe saptamana, in vreme ce curatarea este pentru uz zilnic). Dispozitivul VisaPure vine si cu doua trepte de viteze, prima treapta pentru o curatare usoara a tenului si cea de-a doua pentru o curatare in profunzime, in functie de nevoile tale. Mai mult, dispozitivul este unul intelingent: la fiecare 20 de secunde te atentioneaza sa schimbi zona curatata (zona T, obrajul stang, obrazul drept) iar dupa un minut se opreste singur.

Uite cat este de delicat aparatul Philips VisaPure:

Cum se foloseste dispozitivul Philips VisaPure:

Philips VisaPure dimineata

Philips recomanda o curatare revigoranta in fiecare dimineata. Se aplica produsul de curatare pe care-l folosesti in mod curent pe pielea umezita cu apa si se incepe procesul de curatare.

Philips VisaPure seara

Philips recomanda ca in fiecare seara sa se realizeaza o curatare in profunzime a tenului, astfel incat crema de seara si tratamentele speciale pe care le aplici inainte de culcare, sa se absoarba mai bine.

Philips VisaPure saptamanal

Philips recomanda ca o data pe saptamana sa se realizeze o curatare in profunzime a pielii cu ajutorul periei speciale de exfoliere. Aceasta indeparteaza celulele moarte, exfoliaza si amelioreaza microcirculatia pielii.

Uite cum se foloseste dispozitivul de curatat tenul Philips VisaPure:

  1. Umezeste-ti fata
  2. Aplica produsul tau preferat de curatare direct pe piele
  3. Selecteaza viteza aparatului Philips VisaPure
  4. Imparte-ti fata in trei zone: zona T, obrazul stang si obrazul drept si curata fiecare zona timp de 20 de secunde
  5. Aparatul se deplaseaza delicat pe fiecare zona in parte (Iti poti curata atat gatul cat si decolteul cu acest aparat)
  6. Se clateste fata si se curata peria la robinet (VisaPure este rezistent la apa).
  7. Se tapoteaza cu un prosop si se introduce in incarcator. Se va usca natural in timp ce se incarca 

De ce ai nevoie de dispozitivul Philips VisaPure:

Dispozitivul Philips VisaPure depaseste limitele curatarii manuale. Degetele tale au o suprafata neteda, pe cand pielea are o structura neuniforma, facand imposibila indepartarea murdariei blocate la nivelul porilor. Ba mai mult, frecarea poate impinge substante de curatare in interiorul porilor, unde se amesteca cu murdaria si nu mai poate fi eliminata prin clatire.

Curatare manuala
curatare ten cu dispozitivul visapure

Philips a efectuat un test de utilizare la domiciliu pe 100 de femei care au experimentat urmatoarele avantaje ale folosirii sitemului VisaPure comparativ cu o curatare manuala: o piele mai catifelata (88%), o piele mai stralucitoare (87%), o mai buna curatare (89%), o culoare mai uniforma (81%).

Adu-ti aminte: frumusetea porneste de la un ten perfect curat!

Philips VisaPure product 2

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.