zoot

Cum se folosesc agrafele de coc

Spre deosebire de agrafele de par, acele si agrafele de coc formeaza un ‘U’, mai mult sau mai putin departat, au un alt sistem de prindere si nu agreseaza deloc parul. In schimb, reusesc sa fixeze in loc o coafura, de regula, un coc sau orice tip de updo, fara sa vada. Vin in diferite forme si marimi, cu laturi drepte sau usor zimtate.

Cum se folosesc agrafele de coc (Video)

Acele sau agrafele de par au fost folosite din cele mai vechi timpuri pentru a tine parul in loc. Desi nu ofera acelasi grad de prinde precum agrafele de par si nici nu pot fi folosite in scop decorativ, acele sau agrafele de par sunt deosebit de versatile si ridicol de usor de utilizat. Intr-adevar, sistemul de prindere este putin diferita insa, odata insusit, nu-l vei mai uita.

Introdu in par agrafa de coc cu marginile deschise, cupleaz-o cu parul de la nivelul scalpului, intoarce-o si impinge-o astfel incat sa nu se mai vada.

Cu ajutorul agrafelor de coc iti poti fixa o varietate de coafuri. De la chignonul simplu la cocuri sofisticate pe care le porti la ocazii speciale, exista un anumit tip potrivit pentru nevoile tale. Le poti comanda online sau le poti cumpara direct din magazinele de specialitate. Le gasesti confectionate atat din metal cat si plastic, cu diferite grade de deschidere, mai lungi sau mai scurte, drepte sau cu portiuni zimtate, pentru o mai buna prindere.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.