zoot

Cum se aplica baza de machiaj Oriflame THE ONE Illuskin (Video)

Invata de la makeup artistul vedetelor internationale, Jonas Wramell, cum sa folosesti noua gama de produse Oriflame, The One, pentru a realiza un machiaj de zi, simplu si rapid.

  • Porneste de la un ten bine ingrijit si curatat. Produsele de machiaj vor intra mai bine in piele, vor arata mai bine si vor fi mai rezistente pe un ten perfect ingrijit, curat si hidratat.
  • Aplica fondul de ten cu ajutorul pensulei speciale, acesta fiind modul cel mai potrivit pentru o aplicare uniforma si profesionala. Fondul de ten are rolul de a uniformiza culoarea tenului si de a asigura baza perfecta pentru machiaj. Jonas incepe intotdeauna din centrul fetei, zona care are nevoie de cea mai buna acoperire si intinde fondul de ten catre exterior, prin miscari scurte si repetate.
  • Jonas foloseste fondul de ten Illuskin, cu o textura usoara ceea ce ii confera tenului un aspect natural, ideal pentru sezonul cald cand nu vrei sa iti simti fata incarcata. De aseamana, fondul de ten contine pigmenti care reflecta lumina.
  • Fondul de ten se aplica inclusiv pe linia maxilarului, intinzand spre gat pentru a evita acele dungi inestetice care separa chipul de gat in cazul unui fond de ten incorect aplicat.
  • Pentru imperfectiuni se foloseste corectorul aplicat in acele zone. Se lasa cateva secunde sa actioneaze, pana se usuca si apoi se uniformizeaza cu un al doilea strat, amestecandu-se cu fondul de ten.
  • Fondul de ten se fixeaza cu ajutprul pudrei de fata Illuskin, eliminandu-se astfel orice stralucire nedorita. Aceasta se foloseste in cantitati mici, in special in zona T si barbie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.