zoot

Cum scap de cearcane? Remedii naturiste

Cum pot doua cercuri intunecate din jurul ochilor sa ne submineze frumusetea? Si mai important, cum scap de cearcane? Degeaba ai un ten perfect, ochi de caprioara, o ploaie deasa de sprancene cand cearcanele iti inrameaza ochii. Frumusetea naturala a ochilor tai paleste, aspectul fetei pare ingreunat si obosit. Nu ne ramane decat sa scapam de cearcane si sa mascam prin machiaj ce a mai ramas.

 

 

Trei tratamente naturiste pentru diminuarea cearcanelor

Cum scap de cearcane remedii naturisteNu trebuie sa dai fuga la un salon de infrumusetare de lux si nici sa aplici o masca cosmetica scumpa din magazin. De cele mai multe ori raspunsul problemelor tale se regasesc in ingredientele naturale de pe tarabele din piata.

Va sugeram trei remedii naturiste pentru diminuarea cearcanelor, populare in cultura ayurvedic, cunoscuta pentru capacitatea de a explora resursele disponibile intr-un mod cat mai natural. Ingredientele folosite sunt naturale, pe unele le vei gasi mai usor, pe altele mai greu, fiind vorba de ingrediente asiatice.

Tratament naturist pentru cearcane cu castravete

  • 5 felii castravete fabio
  • 1 lingura zeama de lamaie

Se procura castraveti proaspeti si o lamaie. Se zdrobesc castravetii si se trec printr-o sita. Astfel se extrage doar sucul de castravete care se va amesteca cu o lingura de zeama de lamaie. In aceasta solutie se inmoaie doua bucati de vata sau doua discuri demachiante si se aplica pe zonele cu cearcane. Se lasa sa actioneze timp de circa 20 de minute dupa care se indeparteaza prin spalare.

 

Tratament naturist pentru cearcane cu lapte

  • lapte dulce rece

La baza celui de-al doilea remediu pentru cearcane se regaseste un produs miraculos pe care il ai deja in frigider. Este vorba de lapte dulce. Se inmoaie doua bucati de vata sau doua discuri demachiante in lapte dulce si se aplica pe zonele cu cearcane. Se lasa sa actioneze timp de circa 15-20 de minute dupa care se indeparteaza prin spalare.

Tratament naturist pentru cearcane cu cartof

  • 1/2 castravete fabio
  • 1 cartof mediu
  • 2-3 picaturi ulei de cocos

Se curata de coaja atat castravetele cat si cartoful crud. Se dau prin razatoare in cantitati egale. Se aplica masca timp de 20 de minute. Se inlatura prin clatire iar apoi se maseaza zona afectata de cearcane prin miscari circulare, utilizandu-se cateva picaturi de ulei de cocos.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.