•  
  •  

Vrei sa treci pragul salonului de frumusete mai rar si sa faci economii? Invata sa-ti vopsesti sprancenele acasa. Este atat de simplu!

Sa incepem!

Pregateste-ti sprancenele. Asigura-te ca sprancenele tale sunt curate, fara nicio urma de uleiuri sau machiaj. Foloseste un disc din bumbac si un demachiant pentru a-ti sterge sprancenele, usuca-le apoi periaza-le cu perie spoolie in directia cresterii firelor de par.

Truc: Daca ti-e teama ca vei depasi conturul sprancenelor, intinde putina vaselina in jurul sprancenelor, fara a atinge perii.

Desfa cutia de vopsea pentru sprancene si consulta instructiunile. De regula, vei gasi atat vopsea cat si oxidant. Acestea se amesteca intr-un recipient din sticla cu ajutorul unui stick din lemn pana la omogenizare.

Pentru a aplica vopseaua poti folosi un betisor de lemn, o perie de machiaj unghilara sau un betisor de ureche cu varf ascutit (q-tip) pentru un grad de control mai ridicat. Incepe cu partea din fata apoi intinde vopseaua spre codita.

Daca ai depasit conturul sprancenelor, nu-ti face griji! Umezeste un betisor de ureche si foloseste-l pentru a sterge excesul de vopsea.

Dupa ce ai saturat sprancenele cu vopsea, verifica timpii necesari de actiuni inscrisi pe prospect si seteaza-ti timerul. Cand timpii de asteptare s-au epuizat, indeparteaza vopseaua cu un tampon de vata sau un disc demachiant imbinat in apa calduta.

Cum remediezi culoarea in cazului unui esec?

Daca ti se pare ca ai obtinut un toc prea deschis, repeta procesul dupa ce sprancenele s-au uscat complet. Daca ti se pare culoarea prea inchisa, ai putina rabdare! Sprancenele sunt inca ude si este normal sa para mai inchise cu cel putin un ton.

Daca totusi ai tinut vopseaua prea mult pe sprancene si ai obtinut un ton prea inchis fata de culoarea parului tau si a pigmentului pielii, foloseste un scrub apoi curata sprancenele cu un toner.

In timp culoarea paleste, asa ca n-ai motive de ingrijorare.


  •  
  •  
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

dyfashion.ro

Logo mic revista fucsia

Fucsia – O diferenta de nuanta in viata femeii moderne!

answear.ro