zoot

Cum sa-ti stilizezi parul ud peste noapte

Vrei sa faci o pauza de la instrumentele fierbinti si sa-i permiti parului tau sa se regenereze? Invata sa-ti aranjezi parul ud, fara a mai apela la uscatorul de par, placa de indreptat parul sau ondulator.

Toate coafurile de mai jos pornesc pe un par umed, uscat natural in proportie de 80%. Daca lucrezi pe un mai umed, va dura mai mult ca el sa se aseze si sa se usuce. Infasoara-ti parul intr-un prosop din microfibra si tapoteaza pentru a indeparta cat mai multa apa.

Onduleuri

Poti obtine onduleuri glam cu ajutorul unei bentite.Aseaza bentita pe cap si incepe sa introduci suvite de par in jurul acesteia. Daca ti s-a uscat parul, pulverizeaza putina apa. Cand vei indeparta bentita vei ramane cu onduleuri romantice. Separa-le cu ajutorul degetelor.

Onduleuri similare poti obtine si dintr-un coc jos. Imparte-ti parul in doua si adu-l in fata. Rasuceste fiecare sectiune de par pana la varfuri apoi in jurul bazei si fixeaza cocul. Pe masura ce se usuca, parul capata onduleuri lejere.

Impletituri

Daca vrei ca parul tau sa capete o textura ondulata fara a folosi ondulatorul de par, imparte-l in patru sectiuni si impleteste trei cozi lejere. Nici macar nu trebuie sa fie perfecte. Cu cat impletitura este mai dezordonata, cu atat onduleurile vor arata mai natural. Dupa ce s-a uscat, desfa impletiturile, pulverizeaza putina apa pentru a le slabi si esti gata de plecare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.