zoot

Cum sa-ti speli extensiile (Video)

Cum se spala extensiile pentru a le prelungi durata de viata ne arata Estelle’s Secret. Tehnica, desi una putin mai elaborata iti garanteaza un numar mai mare de purtari si un aspect al extensiilor ca proaspat scoase din cutie. Cine nu si-ar dori asta? Hai sa urmarim videoclipul si sa luam notite.

Cum se spala extensiile corect

De buna intretinere a extensiilor depinde nu numai aspectul lor cat si durata lor de folosinta. Cum extensiile din par natural sunt o adevarata investitie, vei vrea sa le poti folosi mai mult. Invata sa le speli si sa le ingrijesti corect.

  1. Umple chiuveta cu apa calduta si toarna un pic de sampon pentru par deteriorat in apa. Amesteca bine ca samponul sa se dizolve in apa.
  2. Se spala cate o extensie pe rand. Se introduce in apa pentru a se umezi dupa care se aplica putin sampon in palme. Samponul este distribuit pe extensie prin miscari ample, de sus in jos. Nu este nevoie sa freci.
  3. Se clateste extensia in apa, se scurge excesul de apa cu degetele si se pune deoparte, continuandu-se acelasi proces cu celelalte bucati.
  4. Cand ai terminat, umple iar chiuveta cu apa calduta. Toarna putin balsam in maini, distribuie-l  uniform pe extensie, apoi clateste-l si indeparteaza excesul de apa.
  5. Agata extensia pe un umeras si pulverizeaza un balsam spray de tip leave-in.
  6. Ia apoi o perie si periaza-le pe rand.
  7. Lasa-le sa se usuce natural peste noapte.
  8. A doua zi cand sunt uscate le poti indrepta dar nu inainte de a pulveriza un spray de protectie solara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.