zoot

Cum sa-ti pui unghii false acasa

Se aplica si se indeparteaza usor, cu un minim de daune asupra unghiei daca-ti iei toate masurile de precautie. Sunt ideale pentru o invitatie pe nepusa masa la o petrecere la care vrei sa faci o impresie buna chiar daca in restul timpului, stilul de viata nu-ti permite sa porti unghii lungi. Sunt accesibile, le gasesti in orice magazin specializat sau chiar in hipermarket.

cum sa-ti pui unghii false acasa
Unghii false metalice. Pret: 35 lei. Disponibile pe cosmetice-farduri.ro

Cum sa-ti pui unghii false acasa

  1. Impinge-ti cuticulele la baza folosind betisorul special si maseaza usor un ulei de cutile.
  2. Pregateste suprafata unghiei. Ca adezivul sa adere foarte bine la unghie, este necesar sa indepartezi orice urma de oja veche sau alte impurtitati. Foloseste un disc demachiant imbibat in dizolvant de unghii pentru a-ti sterge unghii.
  3. Scurteaza-ti si pileste-ti unghiile, avand grija ca atunci cand te uiti pe partea dorsala a palmei, unghia naturala sa nu se vada sub unghia falsa. Ar fi inestetic.
  4. Potriveste-ti unghiile false si vezi daca mai au nevoie de ajustari ca latime apoi aseaza-le in ordine pe bancul de lucru sau pe podea, ordonandu-le dupa marimi.
  5. Aplica adeziv pe patul unghiei si preseaza unghia falsa pret de 15 secunde, impingand-o catre cuticule.
  6. Odata fixate, iti poti face manichiura in mod obisnuit.

Cum indepartezi unghiile false

Le-ai purtat intreaga noapte si te-ai bucurat de atentia celor din jur, acum este timpul sa le indepartezi pentru a minimiza daunele asupra unghiilor tale naturale. Pregateste-ti un bol cu apa calda si adauga sampon sau sapun lichid. Cufunda-ti mainile pret de cateva zeci de minute apoi foloseste betisorul de cuticule pentru a indeparta unghiile false. Apa calda slabeste formula adezivului si ar trebui sa se poata indeparta usor.

Imediat dupa indepartare, cufunda-ti unghiile intr-un bol cu ulei de masline, usor caldut, maseaza unghiile si cuticulele, clateste apoi aplica o crema hidratanta pentru maini si unghii. Lasa-le peste noapte sa respire iar a doua zi poti aplica din nou baza de unghii si oja preferata.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.