zoot

Cum sa-ti pui gene false tip banda (VIDEO)

Daca pentru unele tipe aplicarea genelor false a devenit o a doua natura si ar putea-o face si in somn, pe incepatoare aceasta operatiune le-ar putea descuraja un pic. Aici intervenim noi cu cateva trucuri si-ti spunem ca este mai usor decat crezi.

 

Cum sa-ti pui gene false tip banda

Pentru a-ti pune gene false tip banda vei avea nevoie de:

  • tipul de gene false dorit (cu aspect natural sau dramatic),
  • un lipici profesional,
  • o penseta speciala (te poti descurca si cu penseta obisnuita) si
  • o forfecuta de unghii.

  1. Taie banda de gene in doua

Multe incepatoare vor gasi dificil a pozitiona intreaga banda pe linia genelor, caz in care poti apela la un truc simplu pentru o mai buna precizie si manevrare. Desprinde cu grija genele false din cutiuta in care au venit si taie banda in doua. Foloseste jumatatea exterioara a genelor false in coltul extern al ochilor. Daca mizezi pe un aspect mai natural, te-ai putea opri aici. Daca vrei sa-ti incarci genele pentru un look dramatic foloseste si a doua jumatate a benzii pe partea interioara a liniei genelor. Masoara banda asezand-o pe pleoapa si indeparteaza excesul cu o forfecuta. De cele mai multe ori, benzile sunt mai lungi decat linia ochiului tau.

  1. Foloseste lipici incolor profesional

De regula, genele false tip banda vin cu propriul lipici insa acesta nu are intotdeauna calitatea optima pentru cea mai buna aderenta. Iti recomandam sa-ti cumperi un lipici profesional la tub – lipiciul incolor din gama Ardell are consistenta potrivita, vine la tub si se aplica pe marginea benzii direct din tub, cu usurinta. Odata aplicat, acesta devine incolor. Daca folosesi un lipici negru, ascunde-l sub un strat de eyeliner dupa ce s-a uscat.

  1. Foloseste o penseta speciala

Penseta te ajuta sa fixezi banda cu precizie pe linia genelor, sa exerciti o presiune in punctele cheie (colturi si mijloc) si sa mentii presiunea pana cand genele s-au lipit.

Pentru a prinde fragmentul de gene, aplica lipiciul pe margine si asteapta 30-60 de secunde ca lipiciul sa se intareasca. Vei observa cum isi schimba consistenta si devine gumos. Ajuta sa sufli putin.  Lipiciul se aplica se aplica cu o miscare continua, astfel incat sa fie repartizat egal pe toata lungimea benzii

Pozitioneaza banda pe partea exterioara a ochiului, pe linia de crestere a genelor si foloseste penseta pentru a o tine in loc pana cand lipiciul capata aderenta maxima si se usuca. Verifica coltul exterior sa  fie perfect lipit, de aici incepe banda sa se dezlipeasca.

  1. Retuseaza

Este indicat ca timp de cinci minute sa nu te atingi de ochi si abia dupa acest interval sa retusezi machiajul ochilor: o linie de eyeliner pentru a acoperi lipiciul, un strat de rimel pentru a amesteca genele false cu cele naturale.

  1. Indeparteaza genele false

La sfarsitul zilei, cand te demachiezi, foloseste acceasi penseta si prinde coltul exterior al benzii si trage usor spre coltul interior al ochiului pentru a indeparta genele false tip banda. Textura lipiciului face posibila indepartarea genelor false fara niciun disconfort la nivel de pleoapa. Daca vrei sa le mai folosesti si cu alta ocazie, indeparteaza pe loc tot stratul de lipici si depoziteaza-le in cutiuta in care le-ai achizitionat.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.