zoot

Cum sa-ti mentii manichiura intre programarile de la salon

Cum sa ti mentii manichiura intre programarile de la salon
Foto: Image.net

Te binedispune,  te face mai increzatoare dar rezultatul nu este unul permanent si vei calca pragul salonului de infrumusetare mai devreme decat crezi.

Oja se ciobeste

Chiar si oja profesionala incepe sa se ciobeasca dupa o saptamana, mai mult sau mai putin. Exista insa un truc la care poti apela pentru a evita pentru cat mai mult timp acest neajuns: aplica periodic, la 2-3 zile, cate un strat subtire de top coat incolor. Sigileaza marginile unghiei caci ele sunt cele mai predispuse la stirbit.

Cuticulele se aspresc

Este foarte important sa ai mare grija de cutile intre programarile de la salon. Hidrateaza-le periodic, la 2-3 zile cu ajutorul unui ulei de cuticule bogat in vitamine si aplica zilnic, chiar de mai multe ori pe zi, o crema hidratata de maini si cuticule. Daca cresc peste pragul acceptabil, impinge-le usor la baza cu ajutorul unui betisor pentru cuticule dupa ce ai iesit din baie si cuticulele sunt moi.

Unghiile se rup

Pentru a evita exfolierea si craparea unghiilor, este important sa ai o dieta echilibrata. Unghiile sunt formate in special din proteine asa ca este important sa ai o dieta proteica. Consuma mai mult peste, migdale si quinoa.

La fel de important este sa le protejezi. Evita a folosi unghiile pe post de instrumente, fereste-le de umezeala si substante nocive. Este o idee buna sa folosesti manusi cand speli vase sau trebaluiesti prin casa.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.