zoot

Cum sa-ti intretii coloritul unicorn

Cand experimentezi si te indepartezi de culorile de par clasice, pregateste-te sa investi timp in mentenanta acestui aspect. Nicio culoare pastelata nu are o durata de viata foarte lunga. Ti se va arata o lume noua a produselor de ingrijire care n-au nimic in comun cu costurile de intretinere reduse. Sa pastrezi culoarea vibranta si, in acelasi timp, aspectul sanatos al parului nu-i o sarcina usoara.

Colorit par unicorn

Iti speli parul mai rar

Cand ai un colorit unicorn sau o singura nuanta pastelata, esti nevoita sa rareri frecventa cu care-ti speli parul pentru a pastra culoarea proaspata mai mult timp. In plus, este nevoita sa te speli cu apa calduta. Apa fierbinte deschide cuticula firului de par si elibereaza pigmentul de culoare.

Folosesti produse speciale

Un sampon obisnuit va decolora foarte repede o culoare de par atat de pretentioasa. Un sampon fara sulfati este mult mai bland cu parul vopsit.

Eviti anumite ingrediente din produsele de ingrijire

Primul pe lista este alcoolul. Este unul dintre factorii principali responsabili de decolorarea parului si, din pacate, il gasesti in aproape toate produsele de styling, in special in fixativ.

Te feresti de soare

Razele solare sunt inamicul culorii vibrante. Alege sa porti o palarie si foloseste intotdeuna un spray de protectie UV cand petreci mai mult timp in aer liber. Pe langa asta, este o idee buna sa folosesti cat mai putin sursele de caldura.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.