zoot

Cum sa-ti faci singura o baza de unghii care se cojeste

Te poti intreba ‘De ce as avea nevoie de asa in primul rand?‘ si este perfect normal. Aceeasi intrebare ne-am adresat-o si noi pentru prima data cand am vazut un astfel de produs in comert. Baza de unghii ‘peel off’ te ajuta sa cojesti cu usurinta oja aplicata ulterior. Este ideala cand iti doresti o manichiura de-o seara, cand folosesti lacuri de unghii intens pigmentate, inchise la culoare (suprafata unghiei nu se mai pateaza) sau glitter. Toate stim cat de greu este sa indepartezi sclipiciul de pe unghii!

Pentru toate aceste situatii a fost creata baza de unghii care se cojeste insa, iubitoarele de nail art i-au gasit cu totul o alta intrebuintare: aplicata direct pe cuticule si imprejurul unghiei, protejeaza pielea de murdarie in cazul unor manichiuri sofisticate: water marble, manichiura cu stropi sau manichiura stantata.

Indiferent de felul in care alegi sa o folosesti, baza de unghii peel off este cu adevarat utila.

Asa cum spuneam, o poti cumpara din comert sau poti alege sa ti-o faci tu singura acasa. Editorii revistei Glamrs.com ne impartasesc un proiect DIY cu rezultate fantastice. Iata ce presupune:

Pentru a crea o baza de unghii care se cojeste vei avea nevoie de:

  • un lipici scolar lichid, non-toxic
  • apa
  • o sticluta goala de oja
  • pipeta

Se curata o sticluta veche de oja cu accetona pura si se umple pe jumatate cu lipici scolar. Se adauga o pipeta umpluta cu apa si se amesteca bine. Se aplica pe suprafata unghiei cu pensula si se asteapta sa se usuce.

Cand vrei sa indepartezi oja nu trebuie decat sa o cureti cu un betisor de cuticule. Ata de simplu si eficient!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.