zoot

Cum sa-ti faci bucle de plaja cu placa de intins parul (metoda rapida)

Sa ne imaginam ca dispui de doar cinci minute pentru a te pregati pentru o iesire in oras si parul tau nu arata tocmai grozav. Foloseste-te de acest truc rapid pentru a-ti face bucle de plaja cu placa de intins parul intr-un timp record. Urmareste tutorialul pas cu pas de mai jos:

 

Cum sa-ti faci bucle de plaja cu placa de intins parul

Pentru a-ti face bucle de plaja cu placa de indreptat parul ai nevoie de:

  • o placa de indreptat parul
  • un spray pe baza de sare

Se lucreaza pe parul uscat. Se aduce parul in fata si fiecare portiune se imparte in doua sectiuni. Se rasuceste fiecare sectiune intr-un sens invers celeilalte apoi se rasuceste una peste alta pana la varfuri (ca si cum ai face o impletitura funie). Optional se poate prinde la varfuri cu un elastic transparent.

Folosindu-se o placa de intins parul incalzita la o temperatura optima se incalzeste impletitura portiune cu portiune, de la varfuri catre nivelul barbiei, insistandu-se cateva secunde asupra fiecarei portiuni. Se indeparteaza elasticul sau se da drumul cozii si se pulverizeaza spray pe baza de sare. Se lasa sa ajunga la temperatura normala inainte de a se desprinde, timp in care se lucreaza cealalta parte, urmandu-se aceiasi pasi.

Se desface usor impletitura, sectiune cu sectiune,  se trece mana prin prin pentru a-l desprinde si se apleaca capul. Se pulverizeaza din nou spray pe baza de sare si se strange parul in maini pentru a-i imprima onduleuri. Ridica capul si stilizeaza-ti coafura dupa plac.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.