zoot

Cum sa-ti conturezi fata cu L’Oreal Infallible SCULPT

O intreaga gama de cosmetice destinata conturarii profesionale! L’Oreal Paris a lansat pe piata INFAILLBLE SCULPT, baza de machiaj, paleta de contur din doua nuante de fond de ten si blush 3 in 1 pentru contur, culoare si luminozitate. Conturarea fetei nu a fost niciodata mai usoara!

 

Cum sa-ti conturezi fata cu L’Oreal Infallible SCULPT

Aplica baza de machiaj de fata perfect curata si hidratata. Foloseste de o pensula de fond de ten pentru a uniformiza culoarea tenului tau.

Cum sa ti conturezi fata cu l'oreal infallible sculpt (1)Foloseste pensula speciala Sculpting Brush pentru a aplica nuanta mai deschisa din paleta de contur pe portiunile inalte ale chipului: podul nasului, deasupra pometilor si pe frunte. Foloseste celalalt capat al pensulei pentru a umbri cu nuanta mai inchisa la culoare zona de sub osul poemtilor, partile laterale la nasului, extremitatile tamplei si zona maxilarului. Amesteca bine pentru a nu exista linii de demarcatie.

Cum sa ti conturezi fata cu l'oreal infallible sculpt (2)Da culoare obrajilor tai si sculpteaza-i cu ajutorul blush-ului 3 in 1. Folosete nuanta mai deschisa deasupra pometilor pentru luminozitate, culoarea pe osul pometilor si bronzerul imedit sub osul pometilor. Daca nu iti doresti un look sculptat , amesteca cele trei culori cu pensula si vei obtine luminozitate si culoare in obraji.

Cum sa ti conturezi fata cu l'oreal infallible sculpt (3)
Foto: loreal-paris.co.uk

Shop:

Fond de ten l'oreal paris compact infaillible sculpt

Fond de ten L’oreal Paris compact Infaillible Sculpt
PRET: 64 lei

Detalii / Cumpara online

Fard de obraz l'oreal paris trio infaillible blush sculpt

Fard de obraz L’Oreal Paris Trio Infaillible Blush Sculpt
PRET: 38 lei

Detalii / Cumpara online

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.