zoot

Cum sa-ti colorezi temporar parul de Halloween

Poate ca nu esti pregatita pentru o schimbare radicala dar o culoare aprinsa, mai putin obisnuita, este ultimul touch de care are nevoie tinuta ta de Halloween. Poti apela la un colorit temporar, fara angajamente, fara remuscari. Iata optiunile de care dispui:

  • Spray-ul colorant pentru par

Disponibil in toate nuantele imaginabile, coloreaza parul doar pana la prima spalare. Este ideal pentru suvite sau pentru a colora anumite suprafete ale parului cu ajutorul sabloanelor.

Spray colorant pentru par venita 1 daySpray colorant pentru par Venita 1-Day. Il gasesti pe emag aici.

  • Gelul de par fosforescent

Special creat pentru petreceri si ideal pentru seara de Halloween, gelul de par fosforescent lumineaza in intuneric. Fara a prezenta vreun risc pentru par, iti ofera oportunitatea sa-l colorezi temporar intr-o nuanta nebuna care se inlatura ulterior usor, cu sampon si apa.

Gel de par fosforescent glow in the dark rozGel de par fosforescent Glow in the dar PointGlow. Il gasesti pe emag aici.

  • Nuantatorul de par

Daca deja esti blonda sau ai parul decolorat si vrei ca nuanta nebuna se reziste la mai multe spalari, poti opta pentru un nuantator. Acesta nu are putere de deschidere asa ca, aplicat pe un par mai inchis la culoare, nu va avea niciun efect. In functie de cat de des iti speli parul, culoarea temporara poate rezista pana la o luna.

Vopsea de par manic panic pretty flamingoNuantator de par Manic Panic Pretty Flamingo. Il gasesti pe emag aici.

  • Extensiile clip-in

Daca nu vrei niciun fel de bataie de cap si zero angajamente poti apela la extensiile de par colorate de tip clip-in. Ti le prinzi in par inainte de petrecerea de Halloween iar la intoarcere le dai jos fara sa fie nevoie sa-ti speli parul. Atat de simplu.

Extensii par rainbowExtensii pentru impletituri Rainbow. Le gasesti pe emag aici.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.