zoot

Cum sa-ti alegi produsele de machiaj pentru sprancene

Machiaj pentru sprancene

Machiajul sprancenelor se reduce la styling iar cand ai de ales intre atatea produse cosmetice care vin in diferite texturi, de la creioane la geluri, ceara si pudre, alegerea este ingreunata. Editorii fucsia.ro iti vor arata cum sa alegi cele mai potrivite produse de machiaj pentru sprancene in functie de nevoile tale.

Creionul de sprancene

Sunt ideale pentru a schimba forma sprancenelor si pentru a acoperi zonele cu fire rare sau pensate in exces. Cu un creion bine ascutit poti defini precis punctul cel mai inalt al sprancenelor, poti extinde codita sau poti acoperi spatiile goale transand linii fine care imita firele de par lipsa. Daca ai de ales, cumpara un creion de sprancene la al carui capat gasesti o periuta spoolie. Foloseste-o pentru a peria sprancenele dupa retus. Vei obtine un look natural prin blending.

Creionul de precizie

Asa cum le spune si numele, vin cu un varf subtire si sunt potrivite pentru a umple spatiile rare sau goale. Pot avea varf retractabil iar atunci nu va mai trebui sa le ascuti.

Gelul pentru sprancene

Sunt perfecte pentru a fixa forma sprancenelor, pentru a tine in loc firele rebele si pentru a da putina culoare. Vin, de regula, cu o perie similara celei de mascara si se foloseste in mod similar doar ca nu pe gene, ci pe sprancene. Nu cer niciun fel de dexteritate insa dau un aspect tanar si proaspat sprancenelor. Daca ai de ales, cumpara o formula care rezista la apa si care, atunci cand se intareste nu straluceste si nu se usuca prea tare. Le poti alege in variante de culoare sau cu gel transparent. Culoarea iti va prinde bine intre sesiunile in care-ti vopsesti sprancenele.

Pudra pentru sprancene

Pudra pentru sprancene este ideala pentru persoanele care au deja o forma definita insa firele de par sunt destul de rare si au nevoie de un plus de densitate. Fara a avea rol major corector, pudra da un aspect de sprancene bogate si dese. Cand folosesti pudra n-ai nevoie de precizie ci, mai degraba, de abilitatea de a aplica o culoare uniforma. Este usor de folosit si se poate aplica gradual. In schimb, alegerea culorii este foarte importanta. Pentru a obtine un efect mai dramatic, poti miza pe un ton mai inchis.

Ceara pentru sprancene

Ceara pentru sprancene poate fi folosita pentru a finisa bolta sprancenelor si se poate aplica peste pudra sau creion pentru a le fixa pe acestea din urma. Ceara pentru sprancene poate fi incolora sau colorata si poate veni insotita de o pensula unghiulara de precizie pe care o poti folosi pentru a accentua forma sprancenelor. Nu incarca pensula de produs si aplic-o in miscari scurte in directia cresterii firului de par. Mai putin inseamna mai bine. Nu vei vrea ca ceara sa lase urme soioase.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.