zoot

Cum sa porti jacheta din jeans in plina iarna

In mod normal, cand ne referim la o jacheta din jeans, o asociem cu o piesa vestimentara de tranzitie fara de care nu ne-am imagina trecerea dinspre si catre sezonul rece. Insa, cu putina imaginatie, putem sa o integram intr-o tinuta de iarna. Iata cum:

 

Stratific-o peste un hanorac

Chit ca alegi un hanorac calduros si pufos, din fleece sau un pulover din lana foarte gros, poti imbraca, cu stil, jacheta din jeans supradimensionata. Indeplineste toate cerintele de confort termic si arata foarte chic.

Poart-o de dedesubt

Jacheta din jeans te ajuta sa-ti stratifici, cu stil, tinutele de iarna. Poart-o pe sub o geaca matlasata sau chiar o haina din blana artificiala. Nu trebuie decat sa respecti un amanunt de stil: tivul inferior al jachetei trebuie sa fie mai scurt sau la acelasi nivel cu al hainei suprapuse.

Jacheta din jeans este o piesa vestimentara mult prea versatila pentru a o pastra doar pentru un singur anotimp. In plus, ne place, atat denimul cat si ideea de a suprapune cat mai multe piese vestimentare. Layering-ul este unul dintre beneficiile sezonului rece si-ti recomandam sa profiti la maxim de el.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.