zoot

Cum sa obtii linia de tus perfecta?

Daca te simti intimidata de ideea de a folosi tusul de ochi, afla ca este mai usor decat ai crede. Chiar si cei mai experimentati makeup artisti revin asupra liniei de tus initial create. Asa ca nu-ti fie teama sa experimentezi. Iata cateva trucuri utile pentru incepatoare de la Michelle Phan, la al carei canal Youtube iti sugeram sa te inscrii:

Video: Cum sa obtii linia de tus perfecta

 Metoda 1: Traseaza linii discontinue de tus pe pleoapa inferioara, pe care le vei uni ulterior in loc sa te chinui a trasa o singura linie de la coltul interior catre cel exterior. Este indicat a obtine conturul perfect prin mai multe tuse de eyeliner.

Metada 2: Michelle o numeste metoda triunghiului. Dupa cum ii spune si numele, vei trasa forma unui triunghi in coltul extern al ochiului dupa care vei aduce linia catre coltul interior. Vei obtine acel aspect de ochi de pisica pe care ti-l doreti.

Metoda 3: Metoda preferata a lui Michele, prin care traseaza tuse din coltul intern catre coltul exterior.

Metoda 4: Prin tapotare. In loc sa desenezi conturul ochilor, vei tapota de mai multe ori pensula si vei indeparta excesul cu ajutorul unui betisor cosmetic imbinat in demachiant.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.