zoot

Cum sa obtii impletituri dezordonate si voluminoase chiar daca parul tau este rar

De fiecare data cand vezi in reviste sau pe podiumurile de moda acele impletituri dezordonate si bogate, te gandesti ca parul tau este prea rar pentru a obtine aceste coafuri. Vezi tu, aici te inseli pentru ca textura parului poate fi imbunatatita iar volumul impletiturii se obtine prin styling. Iata doua metodeprin care poti schimba textura parului tau si a intregii coafuri cu impletituri:

  1. Triseaza. Daca ai parul rar si vrei impletituri bogate, atunci nu ai decat sa trisezi, adaugand cateva extensii de tip clip-on sau pregatind parul cu spray sau emulsie pentru volum. Daca firul tau este subtire, poti folosi un agent de ingrosare a parului. Mai mult, impletitura va parea mult mai voluminoasa pe un par ondulat sau cret, textura care poate fi obtinuta cu ajutorul ondulatorului de par sau pur si simplu impletindu-ti lejer mai multe suvite pe parul ud si lasandu-l sa se usuce.
  2. Continua sa lucrezi la textura dupa ce ti-ai impletit parul. Faptul ca volumul impletiturilor este dat de textura nu mai este o noutate pentru tine. Insa, textura o poti obtine si dupa ce ti-ai impletit parul, tragand usor din buclele formate prin impletire si masand usor parul intre degete. Urmareste tutorialul de mai jos si deprinde tehnica:

Video: Cum sa obtii impletituri voluminoase cu Aveda

Foto Impletitura  © Can Stock Photo Inc.  Len44ik

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.