zoot

Cum sa obtii aspectul de par ud cu ajutorul uleiului de cocos

Un aspect pe care-l vedem pe covorul rosu si in revistele de specialitate, parul cu aspect ud este o coafura perfecta pentru orice eveniment, intr-o seara calduroasa de vara.

Ti-l propunem in varianta excutata cu ajutorul uleiului de cocos. Uleiul de cocos functioneaza poate chiar mai bine decat uleiurile de par pentru ca penetreaza cu usurinta firul de par si miroase grozav. Singurul secret este sa inveti sa-l dozezi in functie de tipul parului tau.

Cum sa obtii aspectul de par ud cu ajutorul uleiului de cocos

Coafuri pad ud cu ulei de cocos
Foto: Image.net

Pentru inceput, este o idee buna sa-ti speli parul. Parul proaspat spalat este baza perfecta pentru o coafura cu aspect ud. Continua cu urmatorii trei pasi:

Pasul intai. Aplica ulei de cocos pe parul ud, lucrand de la varfuri in sus.

Pasul al doilea. Piaptana-ti parul cu degetele sau cu ajutorul unui pieptene cu dinti rari pentru a te asigura ca fiecare suvita este acoperita de ulei.

Pasul al treilea. Aplica un produs de styling pentru stralucire si rezistenta.

Cand vorbim de parul cu aspect cu aspect ud, mizeaza intotdeauna pe simplitate. Iti poti purta parul liber pe umeri sau il poti lucra intr-un coc jos, minimalist. Purtat cu un strop de bronzer si o rochie lunga si vaporoasa, parul cu aspect ud este coafura ideala pentru o seara in oras in aceasta vara.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.