zoot

Cum sa mentii o legatura buna cu mama lui

Te-ai comportat ireprosabil la prima intalnire cu mama lui. Doar ai citit articolul “Cum sa faci o impresie buna mamei lui”. Acum este momentul sa cultivi si sa dezvolti aceasta relatie. Pentru ca mama lui ar trebui sa iti fie cea mai buna aliata. Pentru ca este atat de important sa te intelegi bine si sa dezvolti o relatie frumoasa cu cea care i-a dat viata.

Relatia cu soacra Cum sa te intelegi bine cu soacra
Relatia cu soacra Cum sa te intelegi bine cu soacra

–          Cunoaste-o mai bine. Intreab-o de viata ei, asculta-i povestile din tinerete. Intreab-o cum s-a impartit intre cresterea copiilor si o cariera solida. Cere-i parerea avizata in domeniul ei de expertiza. Arata-te interesata de profesia si hobbiurile ei.

–          Comunica cu ea. Sun-o din cand in cand sa o intrebi ce face. Sau treci in treacat sa ii lasi ceva si sa pierdeti vremea pentru 10 minute.

–          Include-o in planurile voastre. Iesiti impreuna la un restaurant. Invit-o la voi la o cina gatita de tine. Fa-le o vizita la gratar parintilor lui. Plecati impreuna cu parintii lui pentru un weekend la munte. Va ajunge astfel sa va cunoasca mai bine, pe voi ca si cuplu. Va ajunge sa vada cat va potriviti si cat de fericit il faci.

–          Petrece timp doar cu mama lui. Ofera-te sa mergi cu ea la cumparaturi, sa o ajuti cu transportul si manevrarea cumparaturilor. Ia un voucher pentru o zi la spa sau la coafor pentru tine si mama lui. Viziteaz-o la o cafea fara niciun motiv. Se va simti astfel inclusa in viata ta.

–          Ofera-i afectiune. Nu uita cand este ziua ei de nastere sau de nume. Trimite-i un buchet de flori daca nu te poti prezenta la onomastica. Intotdeauna ofera-i cadoul potrivit. Fa o prajitura si du-i-o fara nici o ocazie. Cumpara-i ceva in casa. Le va spune tuturor ca obiectul respectiv este de la nora ei. Arata ca iti pasa cu adevarat de ea.

–          Ofera-te sa o ajuti. Ori de cate ori pune sau strange masa. Ori de cate ori initiaza un strigat de ajutor. Chiar daca doar o asisti cand face mancare si mai toci cateva legume. Important e sa fii alturi de ea si sa arati ca iti pasa. Fa aceste lucruri natural, la fel cum le faci pentru mama ta, fara sa astepti nimic in schimb.

–          Cere-i sfatul si accepta-i ajutorul. In fond ea il cunoaste mai bine decat tine. Intreab-o ce ii placea sa manance in copilarie. Cere-i reteta pentru minunata placinta cu branza pe care iubitul tau o adora. Gateste alaturi de ea si invata din secretele ei culinare. Sigur are o mai mare experienta in acest domeniu. Intreab-o cum ingrijesti plantele sau cum scoti pata aia de murdarie care ti-a distrus puloverul din casmir. Daca se ofera sa va ajute in gospodarie, nu o respinge ci arata-ti recunostinta pentru mana de ajutor pe care vi-o intinde.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.