zoot

Cum sa ma pensez corect (in functie de fizionomia fetei)

Sprancele pot fi aliatele noastre, definitivand trasaturile fetei si potentand aspectul intregii fizionomii. La fel de bine ne pot submina orice tentativa a noastra de a arata bine. Chit ca ai un ten perfect, buze rosii si pline sau ochi mari dublati de un strat de gene excesiv de lungi, toate aceste atuuri palesc in fata unor sprancene nepensate, pensate excesiv, nedefinite sau definite prin forma incorecta.

Chiar daca machiajul corector pentru sprancene poate remedia anumite deficiente, nu miza totul pe o carte. Si atunci apare intrebarea: Cum sa ma pensez corect?

Cum sa ma pensez corect?

cum-sa-ma-pensez-corect cum-sa-ma-pensez-corect
cum-sa-ma-pensez-corect cum-sa-ma-pensez-corect
cum-sa-ma-pensez-corect cum-sa-ma-pensez-corect
cum-sa-ma-pensez-corect cum-sa-ma-pensez-corect

Porneste de la o temelie solida: forma corecta a sprancenelor. Atunci cand alegi o forma pentru sprancenele tale este necesar sa tii cont de forma fetei tale. Poate iti place o anumita forma de sprancene insa aceasta forma poate fi total nepotrivita pentru fizionomia ta proprie.

Cum ma pensez corect daca am fata rotunda

Pensat fata rotundaFata rotunda se caracterizeaza prin putin unghiuri putine definite iar forma sprancenelor poate remedia acest aspect. Pentru o fata rotunda cea mai indicata forma este cea arcuita, menita sa asigure un efect de lifting instant. Pentru un efect mai delicat, alege o o forma arcuita cu unghiuri rotunjite. Cele mai neinspirate alegeri sunt formele rotunde sau cele drepte.

Cum ma pensez corect daca am fata patrata

Pensat fata patrataFata patrata este proportionala atat in lungime cat si in latime, cu linia maxilarului larga si fruntea lata. Cea mai potrivita alegere a formei sprancenelor in cazul fetei patrate este forma rotunjta, usor arcuita ca un S. Vei opta in acelasi timp pentru o forma mai groasa a sprancenelor.

Cum ma pensez corect daca am fata triunghiulara

Pensat fata triunghiFata triunghiulara are o barbie ascutita, caracteristici unghiulare si fruntea inalta. Ai putea incerca o forma dreapta, usor rotunjita si subtiata spre coada. Formele arcuite tind sa lungeasca fata si sa accentueze si mai mult conturul unghiular.

Cum ma pensez corect daca am fata in forma de diamant

Pensat fata ovalaFata in forma de diamant se caracterizeaza printr-o barbie ingusta si proeminenta, avand pometii foarte vizibili dar si o frunte larga. Forma sprancenelor in acest caz tinde sa echilibreze proeminenta barbiei. Poti opta pentru o forma a sprancenelor rotunjita.

Penseaza-te ca o profesionista. Tine minte acest truc:

Traseaza patru drepte imagine (a, b, c, d) cu ajutorul unei rigle. Poti face chiar un mic insemn cu ajutorul unui creion dermatograf.

forma corecta perfecta sprancene

  • Dreapta (a) reprezinta locul de unde ar trebui sa porneasca sprancenele. Se traseaza o dreapta verticala de la baza nasului. In acelasi timp trebuie sa tii cont de faptul ca distanta dintre sprancene va avea un impact vizual asupra latimii nasului. Cu cat sprancele sunt mai distantate, cu atat forma nasului va fi perceputa ca fiind mai lata. 
  • Dreapta (b) determina punctul cel mai inalt al sprancenei. Dreapta imaginara porneste din mijlocul nasului si traverseaza irisul. In functie de acest punct se produce arcuirea.
  • Dreapta (c) uneste baza nasului si coltul extern al ochiului, determinand lungimea sprancenelor.
  • Dreapta (d) reprezinta axa pe orizontala. Sprancenele pornesc si se termina pe aceasta axa.

Daca ti-a placut articolul “Cum sa ma pensez corect” nu uita sa ii acorzi un calificativ.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.