zoot

Cum sa iti usuci unghiile repede?

Cum se face ca noi, fetele, suntem mereu in criza de timp, nu stiu. Cert este ca am dori sa iesim pe usa sau ne apucam de alte activitati imediat cum am terminat de aplica oja pe unghii. Si atunci te intrebi:

“Cum sa imi usuc unghiile mai repede?”

Din fericire, exista cateva trucuri prin care manichiura ta va fi gata in cateva minute:

Cum sa iti usuci unghiile repede - 1 - Foto. freedigitalphotos.net
Cum sa iti usuci unghiile repede – 1 – Foto. freedigitalphotos.net

Apa rece face minuni. De cate ori nu ai dat fuga la baie pentru a-ti plasa unghiile sub un jet de apa rece? Daca vrei ca manichiura sa nu aiba de suferit, ia un bol, umple-l pe jumatate cu apa rece si adauga cateva cuburi de gheata.  Introdu-ti unghiile in apa, cat sa acopere baza unghiei. In doi timpi si trei miscari, manichiura ta va fi uscata.

Cum sa iti usuci unghiile repede - 2 - Foto. freedigitalphotos.net
Cum sa iti usuci unghiile repede – 2 – Foto. freedigitalphotos.net

Cand ai parul ud il usuci cu ajutorul uscatorului de par. De ce sa nu il folosesti si pentru a-ti usca repede unghiile. Singura diferenta este ca vei pozitiona volumul de incalzire la 0. Astfel, aerul transmis de uscatorul tau de par va fi rece. Pozitioneaza-l la o distanta suficient de mare fata de unghiile tale pentru a nu strica manichiura.

Cum sa iti usuci unghiile repede -3 - Foto. freedigitalphotos.net
Cum sa iti usuci unghiile repede -3 – Foto. freedigitalphotos.net

Uleiul de masline nu numai ca iti hidrateaza unghiile si cuticulele dar iti va usca oja mai repede. Pune o cantitate mica de ulei de masline intr-un pulverizator si pulverizeaza peste unghii. Poti aplica uleiul de masline dupa ce ai introdus unghiile in bolul cu apa rece si cuburi de gheata.

Cum sa iti usuci unghiile repede - 4 - Foto. freedigitalphotos.net
Cum sa iti usuci unghiile repede – 4 – Foto. freedigitalphotos.net

Daca iti este incomod sa folosesti uscatorul de par, acesta fiind prea mare, intotdeauna mai exista o optiune. Sigur ai un mic aspirator USB, cu care iti cureti tastatura. Inlatura periuta cu care vine aspiratorul USB si plaseaza-l la o distanta suficienta fata de unghii astfel incat sa nu atraga oja.

Cum sa iti usuci unghiile repede - 5 - Foto. freedigitalphotos.net
Cum sa iti usuci unghiile repede – 5 – Foto. freedigitalphotos.net

Intotdeauna iti raman optiunile din comert. Cand iti cumperi un lac protector (top coat), asigura-te ca usuca repede unghiile in acelasi timp. Beneficiezi astfel de doua optiuni intr-un singur produs. Iar oja iti va ramane pe unghii pentru un timp mai indelungat.

Cum sa iti usuci unghiile repede - 6 - Foto. freedigitalphotos.net
Cum sa iti usuci unghiile repede – 6 – Foto. freedigitalphotos.net
Daca iti faci o manichiura – de tipul Catifea, cu o textura deosebita care nu suporta aplicarea unui top coat cu uscare rapida, atunci iti mai ramane o singura optiune: folosirea unui spray de unghii care accelereaza uscarea insa nu intervine in modificarea texturii ojei aplicate pe unghii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.