zoot

Cum sa iti pilesti unghiile in forma de migdala?

Unghiile in forma de migdala sunt foarte populare in sezonul primavara-vara 2014. Le-ai vazut purtate de vedetele tale preferate dar si pe podiumurile de moda ale Fashion Week. Este un trend care nu va pleca curand si il poti imbratisa cu drag daca ai unghii lungi. Forma de migdala confera unghiilor acel ‘je ne sais quoi’, o eleganta si un stil aparte, deosebit de feminin insa a ajunge la aceasta forma este ceva mai greu decat ne-am imaginat la inceput.

Provocarea cea mai grea consta in a modela o forma de migdala cat de cat similara a tuturor unghiilor. Sa nu mai vorbim de mana dreapta, unde intampini cele mai mari dificultati. O vloggerita iubitoare de Nail Art s-a gandit ca ne-ar prinde bine un tutorial video in urma caruia sa putem deprinde aceasta tehnica. Iata cat de simplu este sa ai unghii in forma de migdala:

Video: Unghii in forma de migdala

Pentru a obtine forma perfecta te poti ajuta de o pensula de nail art subtire cu care trasezi o dunga verticala pe mijlocul unghiei. Pe varful unghiei trasezi un V care se va intersecta in varf cu dunga verticala. Aceste dungi te vor ghida sa obtii forma perfecta de migdala. Se ia apoi o pila de unghii si se pileste (Atentie! Intr-o singura directie) urmand sablonul creat. Se curata bine unghia si se aplica un lac de baza pentru protectie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.