zoot

Cum sa iti ingrijesti setul de pensule machiaj?

Este in interesul tau sa iti ingrijesti setul de pensule machiaj pentru a le prelungi durata de viata, avand in vedere ca pensulele profesionale pot fi destul de costisitoare. La fel de important este sa le pastrezi in forma maxima ca ele sa iti poata livra definitie si perfectiune a machiajului. Daca ne gandim si la faptul ca un set de pensule murdare pot fi un adevarat focar pentru dezvoltarea bacteriilor si a microbilor, devii foarte motivata sa le ingrijesti.

RITUAL DE INGRIJIRE PENSULE MACHIAJ

Organizator pensule Catalog Avon nr. 16
Organizator pensule Catalog Avon C16
Un set de pensule machiaj de calitate poate avea o durata de viata de mai multi ani atunci cand beneficiaza de un ritual propriu de ingrijire. Acesta incepe cu modul in care le depozitezi. Daca nu ai la indemana o geanta speciala pentru depozitat pensule machiaj, precum organizatorul de pensule Avon din imaginea de mai jos, le poti depozita intr-un pahar pentru creioane si pixuri care se gaseste la orice papetarie.

Pentru a le curata poti achizitiona o solutie speciala pentru curatat pensule machiaj sau poti folosi un sapun / sampon lichid bland precum samponul pentru bebelusi. Se umezesc firele pensulei cu apa dupa care se picura cateva picaturi de sampon in mana si se freaca bland pana se formeaza spuma. Spuma se indeparteaza cu apa calduta pana cand apa cu care se clatesc pensulele este curata.

Se stoarce usor apa din pensule, se preseaza usor cu ajutorul unui prosop, dupa care se lasa la uscat pe un servetel. Le poti folosi din nou cand sunt perfect uscate. Pensulele de machiaj se spala in fiecare luna cu solutie speciala sau sampon, desi este indicat ca dupa fiecare utilizare sa se pulverizeze un spray special pentru curatarea pensulelor si sa se indeparteze reziduurile cu ajutorul unui servetel sau disc demachiant.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.