zoot

Cum sa iti imbunatatesti postura

O postura corecta da iluzia unui corp mai subtire, mai inalt si mai plin de incredere.

Studiile arata ca o postura corecta te va face sa pari cu pana la 5kg mai slaba si cu cativa centimetri mai inalta.

Nu este suficient sa fii frumoasa si sa te ingrijesti, pe cata vreme nu adopti o postura a corpului corespunzatoare. Vom da vina pe oboseala, pe grijile cotidiene, pe munca de la birou ce implica sedentarismul pentru o postura gresita: mers cocosat, umeri aplecati Partea buna este ca postura poate fi imbunatatita la orice varsta, aducandu-ti un plus de frumusete si de sanatate.

Iata ce putem face pentru a ne imbunatati postura:

1.

Dezvolta-ti un mers corect!

Elisabeth Adelantes te invata un truc foarte eficient, prin care vei deprinde un mers de fotomodel, numit Mersul Constient. Vei avea nevoie de doua greutati de 0.5kg sau de doua sticle de apa. Nu numai ca iti vei tonifia bratele dar vei dobandi un obicei din a merge dreapta si cu umerii trasi spre spate. Vezi VIDEO alaturat:

2.

Maseaza-ti umerii si gatul!

La prima vedere, masajul umerilor pare ca nu are nimic in comun cu o postura corecta. Gandindu-ne la avantajele masajului in general, ne vom da seama ca o mare parte din rigiditatea posturii noastre provine din muschi tensionati, care dor. Un masaj al merilor si al gatului ne va relaxa si ne va scapa de tensiunea acumulata pe parcursul zilei. Vezi VIDEO alaturat:

3.

Fa Yoga ori de cate ori timpul ti-o permite!

Yoga este o modalitate excelenta de a te relaxa, de a-ti pune ordine in ganduri si de a-ti imbunatati sanatatea, in general. Te va ajuta sa obtii o mai buna postura, lucrandu-ti muschii partii superioare a corpului si dezvoltandu-ti flexibilitatea. Vezi VIDEO alaturat:

4.

Mergi la sala de forta de cel putin 2-3 ori pe saptamana!

Lucrand muschii spatelui cu ajutorul aparatelor speciale, coloana vertebrala va beneficia de mai multa sustinere. La fel de bine poti lucra cu greutati,  in confortul propriului tau camin, pe cata vreme efectuezi exercitiile corect. Vezi VIDEO alaturat:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.