zoot

Cum sa iti corectezi micile imperfectiuni ale sprancenelor

Ser pentru cresterea genelor si sprancenelor
Foto: Image.net

Daca in urma cu cativa ani nu acordai o atentie sporita sprancenelor tale, neexistand pe piata din Romania produse speciale pentru corectarea sprancenelor, acum ai la indemana tot ce iti trebuie pentru a avea sprancene perfecte. Insa, micile imperfectiuni apar, oricat te-ai stradui sa pastrezi forma data de stilist. Iar atunci incercam a le corecta prin machiaj sprancene.

Mi-am stricat forma sprancenelor. Ce pot face acum? 

Daca ai avut un exces de zel cu penseta in mana, smulgand mult mai multe fire decat era necesar, afla ca poti corecta forma sprancenelor prin machiaj. Vei avea nevoie de cel putin un creion de sprancene cu varful bine ascutit si o paleta de farduri de sprancene cu aplicator. Vezi cum se realizeaza corectarea sprancenelor prin machiaj aici.

Sprancenele mele sunt prea rare.

Desi au forma si culoarea potrivita sprancenele tale cresc dispersat. Pe termen lung poti incerca un tratament cu ulei de ricin, insa pe termen scurt poti incerca trasarea de dungi fine si dese cu ajutorul creionului de sprancene pentru a imita aspectul acestora in locurile unde nu iti cresc. Machiajul semi-permanent al sprancenelor este o alta solutie pe termen mediu.

Sprancenele mele au o culoare mult prea deschisa fata de culoarea parului meu.

Iti poti vopsi sprancenele la orice salon de infrumusetare sau chiar si acasa (doar cu ajutorul unei vopsele de sprancene si urmand instructiunile din ambalaj). Daca nu dispui de o vopsea pentru sprancene, le poti accentua cu ajutorul unui creion de sprancene intr-un ton mai deschis decat culoarea parului tau (daca esti bruneta) sau mai inchis cu un ton, maxim doua (daca esti blonda).

Sprancenele mele au spatii goale.

Spatiile goale pot fi umplute trasand linii scurte si fine, foarte apropiate cu ajutorul creionului de sprancene, peste care se aplica fardul de sprancene cu aplicatorul special.

Sprancenele mele sunt prea indepartate.

Punctul de pornire al sprancenelor tale influenteaza vizual latimea nasului tau. Cand ai sprancene indepartate, automat nasul tau pare mai lat, de aici si dorinta de a le corecta. Traseaza un punct de reper in locul de unde ai dori ca sprancenele tale sa porneasca si foloseste-te de creionul de sprancene pentru a umple aceasta portiune prin linii scurte, fine si alaturate. Adauga fard de sprancene daca este necesar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.