zoot

Cum sa iti aranjezi o tunsoare bob (Video). Trei coafuri simple, de seara.

Sa nu crezi ca daca ai o tunsoare de tip bob, optiunile de coafare iti sunt limitate. Anna Jimenez de la revista New Beauty Magazine iti arata modalitati de a-ti aranja parul tuns bob, coafuri simple, ideale pentru orice iesire in oras.

Video: Cum sa iti aranjezi o tunsoare bob

  1. Coafura cu onduleuri pentru o tunsoare bob. Vei incepe prin a-ti face o carare  naturala pe mijloc, urmata de sectiunea partii superioare si prinderea acesteia cu un clips. Vei folosi o placa de indreptat parul subtire pentru a obtine bucle lejere de plaja pe sectiunea ramasa libera. Cand vei elibera partea superioara, vei obtine volum instant si nu va trebui decat sa ondulezi usor varfurile parului eliberat.
  2. Coafura usor edgy pentru o tunsoare bob. Secretul acestei coafuri consta in parul perfect drept obtinut prin indreptarea acestuia cu placa. Pentru partile laterale vei avea nevoie de putin gel pentru a conferi acel aspect de coafura uda, atat de popular in acest sezon. Pentru breton si crestetul capului vei vrea cat mai mult volum, contrastand partile laterale linse.
  3. Coafura updo pentru o tunsoare bob. Vrei sa iti impresionezi iubitul cu o coafura romantica la urmatoarea intalnire? Incearca acest updo realizat pe o tunsoare bob. Secretul consta in textura dezordonata, usor rebela a acestei coafuri. Lasa-ti cateva suvite libere pe care levei ondula usor.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.