zoot

Cum sa introduci mansetele jeansilor evazati in cizme

Vrei sa-i feresti de mocirla de pe sosele? Introdu mansetele jeansilor evazati in cizmele lungi, pana la genunchi. Desi nu este un mod de purtare pe care l-ai asocia cu un croi evazat, cu cateva artificii de stil, poti reusi. Vei avea nevoie de:

  • O pereche de cizme lungi, care-ti vin mai largute pe gamba
  • O pereche de jeansi evazati, mulati pe coapse si genunchi, cu evazeu care porneste cat mai jos. Altfel vei obtine un exces de material inestetic.
  • O pereche de sosete elastice, subtiri si lungi.

Cum sa introduci mansetele jeansilor evazati in cizme

Iata cum poti sa porti mansetele jeansilor evazati bagate in cizme fara sa obtii un aspect dezastruos:

Cum porti blugi evazati cu cizme lungiImbraca jeansii si indoaie mansetele ambilor craci, creand mansete egale. Impatureste manseta pentru a obtine un tiv skinny si incalta imediat o pereche de sosete elastice, menita sa straga cuta. Sosetele ar trebui sa fie suficient de lungi pentru a acoperi manseta,  suficient de elastice pentru a o tine in loc si suficient de subtiri pentru a nu incarca in plus gamba. Acum ca ai fixat artificiul, nu-ti mai ramane decat sa incalci cizma si sa verifici daca te simti confortabil purtand blugii bagati in cizme. Repeta aceiasi pasi pentru celalalt picior.

Atentie! Verifica lungimea sosestei astfel incat sa nu se intrevada pe sub cizma.

Daca tii cont de toate aceste trucuri, vei putea purta jeansii evazati cu mansetele bagate in cizme ca si cum ar avea un croi skinny. Incearca de cateva ori pana gasesti perechea de jeansi potrivita si obtii un rezultat foarte placut.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.