zoot

Cum sa folosesti si ultimul strop de fond de ten

Acest truc te va ajuta sa economisesti o multime de bani pe care altfel i-ai cheltui pe produsele cosmetice. Ti se intampla si tie sa constanti ca ai ramas fara fond de ten? Poate prea repede si nu esti pregatita de o noua investitie. Afla ca inca mai poti salva din formula cu ajutorul acestui truc.

Truc fond de ten
Foto: Reddit /CALLIEVEE

Ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a arunca tubul cu fond de ten! Desi il storci si aparent nu mai iese niciun strop de formula, vei fi uimita sa afli cat de mult produs ramane nefolosit pe fundul recipientului.

Tot ce trebuie sa faci este sa tai capatul recipientului cu o foarfeca ascutita si sa te folosesti de produsul ramas pe peretii si pe fundul recipientului cu ajutorul unui betisor de urechi.

Cu toate acestea, ca formula sa ramana proaspata este necesar sa sigilezi deschizatura intre utilizari. Un efort mic in comparatie cu beneficiile pe care ti le aduce acest truc. In plus, te poti ajuta de aceasta idee pentru a economisi si alte produse cosmetice care vin la tub: crema de ochi, primer, balsam de par si altele.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.