zoot

Cum sa dai un aspect natural bretonului fals clip-on

Pentru momentele in care-ti doresti o schimbare de look, fara a-ti tunde parul, iti propunem o solutie simpla: bretonul fals de tip clip-on. Tinand cont de trucurile de mai jos, bretonul fals se va amesteca perfect cu parul tau natural, conferindu-ti un aspect atat de firesc incat si tu vei uita ca porti o extensie.

Breton fals clip on
Foto: Image.net

Alege un breton fals clip-on de calitate

Primul pas in a conferi naturalete unui breton fals consta in calitatea acestuia. Fie ca optezi pentru par natural sau un fir sintetic de inalta calitate, alege un finisaj cu aspect firesc. Un breton prea stralucitor va crea nota discordanta cu parul natural caruia ii lipseste acea stralucire falsa, lipsita de naturalete.

Adapteaza-l culorii si tunsorii tale

Dupa ce ai intrat in posesia bretonului fals nu este suficient sa-l prinzi la radacina parului si sa aiba un aspect natural.

  • Diferenta de culoare dintre breton si parul tau n-ar trebui sa fie sesizabila, motiv pentru care bretonul s-ar putea sa aiba nevoie de mici retusuri, de la decolorarea catorva suvite pentru a se amesteca perfect cu un par sun kissed, la vopsirea acestuia in aceeasi nuanta pe care o pare parul tau natural.
  • Bretonul fals ar trebui sa urmeze liniile tunsorii si fizionomiei tale. Ajustarea acestuia la stilist este absolut necesara. Stabileste punctul de prindere pe cap si cere o forma care se potriveste formei fetei tale dar si cateva sugestii de stlyling. Vei fi uimita ce diferenta pot face cateva suvite filate inteligent.

Stilizeaza-l

Bretonul fals ajustat se va prinde intotdeauna din punctul de prindere dupa care a fost ajustat. In jurul punctului de prindere se tapeaza usor parul si se introduc clipsurile. Acestea se fixeaza cu un simplu clic, in sens invers cu clipsul. Un breton fals prins corect se simte fix. Acum tot ce trebuie sa faci este sa-l integrezi in coafura.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.