zoot

Cum sa cureti de coaja un ou fiert in 10 secunde sau mai putin

Probabil cea mai buna alegere pe care poti sa o faci la micul dejun, oul fiert iti poate da multe batai de cap. Cand esti in criza de timp si vrei ca micul dejun sa arate perfect, dai de un ou de-a dreptul incapatanat care, pur si simplu, refuza sa se cojeasca. Nu numai ca pierzi o cantitate deloc neglijabila de albus, aspectul inestetic al acestui nu te indeamna sa-l consumi din priviri. Cu atat mai rau daca ai invitati la masa.

Cum sa cureti un ou fiert de coaja

Cum sa cureti de coaja un ou fiert in 10 secunde sau mai putin

Desi exista mai multe modalitati prin care poti sa cureti un ou de coaja fara batai de cap, noi ti-o propunem pe cea mai eficienta. Imagineaza-ti ca nici nu trebuie sa intri in contact cu oul pentru a obtine un rezultat perfect!

Ce-ti trebuie: un recipient din plastic cu capac, apa rece si, bineinteles, oul fiert / ouale fierte

Ce trebuie sa faci: Dupa ce ai racit ouale fierte, aseaza-le in recipient si umple recipientul cu apa rece de la chiuveta pana la jumatate. Fixeaza capacul recipientului si scutura bine recipientul timp de 10 secunde.

Ouale se ciocnesc intre ele si se izbesc de peretii recipientulu, rezultand fisuri care, la contact cu apa rece, se despart de abus iar cand indepartezi capacul, supriza! Ouale fierte sunt curatate perfect de coaja si nu-ti mai ramane decat sa le servesti.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.