zoot

Cum sa arati pusa la punct in mai putin de cinci minute

Diminetile pe fuga iti sunt familiare? Atata vreme cat ramai fidela unei rutine de infrumusetare simple si eficiente, cinci minute sunt suficiente pentru a crea un aspect elegant si bine pus la punct. Vom insista pe uniformizarea culorii pielii, un strop de culoare in obraji si o privire intensa.

Machiaj 5 minute (1)

Baza. Aplica putin corector sub ochi si oriunde simti ca este necesar pentru a masca roseata de pe lateralele nasului, pentru a acoperi pete sau decolorari. Continua cu o crema hidratanta nuantoare pentru a uniformiza culoarea pielii. Daca alegi un fond de ten, amesteca-l cu o cantitate egala de crema hidratanta pentru a-l aplica mai repede pe piele.

Peste baza de machiaj iti poti scoate pometii in evidenta cu ajutorul unui blush. In functie de tonul pielii tale alege dintre un ton de piersica sau roz si intinde-l bine catre margini, asigurandu-te ca nu s e observa linii evidente de demarcatie.

Machiaj 5 minute (2)

Ochii. Neutralizeaza roseteata de pe pleoape cu ajutorul unui fard deschis, natural, aplicat pe intreaga suprafata mobila a pleoapelor. Cu ajutorul unui creion dermatograf maro inchis sau negru, subliniaza radacina genelor de pe pleoapa superioara, incepand din coltul interior catre cel exterior, ingrosand usor linia catre exterior fara a o duce intr-un cateye pronuntat. Pentru a atenua culoarea si a obtine un aspect smokey, intinde-o cu ajutorul unei pensule sau a unui betisor de urechi. Daca ai pleoapele cazute, da dimensiune pliului ochiului cu ajutorul unui fard maro mediu. Ultimul lucru de care mai ai nevoie pentru a-ti accentua privirea este un strop de mascara.

Machiaj 5 minute (3)

Buze. Coloreaza-ti buzele cu un creion contur de buze stick. Cu o textura moale, se intinde usor si se aplica rapid, tinand locul unui ruj. Daca ai nevoie de un strop de luciu, aplica doar un pic de gloss pe mijlocul buzei inferioare si amesteca. Daca vrei sa economisesti si mai mult timp, foloseste-te de produsele cosmetice cu intrebuintari multiple. Folosesti mai putine produse, cheltuiesti mai putin si, in cele din urma, economisesti timp inainte de a fi gata sa iesi din casa.

*** Aqua Cream de la MakeUp ForEver este un fard multifunctional, cu o textura crema si poate fi aplicat atat pe pleoape, buze cat si in pometi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.