zoot

Cum sa aplici folii pe unghii (Video)

In lipsa unei dexteritati in a manui intrumentele de nail iti recomand foliile pentru unghii (nail wraps). Dupa cum le spune si numele, acestea se aplica pe unghie in modelul procurat iar in perioada curenta sunt tot mai multe modele de unghii dintre care sa alegi. Mai mult, aplicarea foliei pe unghii iti garanteaza o manichiura impecabila, cu un efect vizual ca de salon. 

 

Cum sa aplici folii pe unghii (Video)

Pentru a aplica folii pe unghii vei avea nevoie de folii, evident, un lac pentru fixare, o pila de unghii si putin timp la dispozitie. Foliile vin cu o dimensiune fixa iar daca aceasta este prea mare pentur patul unghiei tale, decupeaza din marginile laterale astfel incat sa se potriveasca perfect. Dupa ce ai decupat-o pe marimea unghiei tale, desprinde-o de pe suportul de hartie si fixeaz-o pe unghie cat mai aproape pe cuticule. Asigura-te ca unghia ta este perfect curata: curat-o cu dizolvant de unghii sau un servetel imbibat in otet de mere dupa care spala-te pe maini si usuca-te bine. Prinde-o usor, de la cuticule spre varfuri evitand eventuale cute ce pot aparea in acest proces. De regula, materialul are o tenta elastica si se va mula usor pe unghie. Partea de folie care ramane, depasind nivelul varfurilor, se indoaie si se pileste usor, indepartandu-se cu o pila de unghii usor abraziva. Aplica apoi un lac de fixare si manichiura cu folii de unghii este gata. Simplu, rapid cu un efect vizual garantat.

Cauta astfel de matrite pretaiate in magazine specializate si vei fi uimita de variatatea modelelor de unghii sub forma de nail wraps.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.