zoot

Cum sa alegi cararea potrivita in functie de forma fetei

Iti place sa experimentezi insa anumite alegeri ti se potrivesc mai bine, ascunzand mici imperfectiuni sau, din contra, evidentiandu-ti atuurile. Atunci cand iti alegi tipul cararii, tine cont de forma fetei, tunsoarea actuala dar si densitatea parului tau. Pe baza acestor atribute ne-am permis sa-ti propunem cateva idei:

 

Cararea pe mijloc

carare pe mijloc par drept
carare pe mijloc pentru fata rotunda

Alege sa-ti faci cararea pe mijloc pentru un efect imediat de alungire. Daca ai fata rotunda sau esti mai plinuta, cararea pe mijloc, alaturi de suvitele care-ti incadreaza fata, sunt cele mai bune alegeri. Arata deosebit pe parul lung, tuns in scari, cu o textura usor ondulata. Muta linia un centimetru spre parte si vei ascunde asimetriile fetei. Alaturi de bretonul drept, este o alegere corecta si pentru fata lunga

Cararea usor pe diagonala

carare pe diagonala par lung ondulat

Este alegerea ideala pentru parul fin caci vine cu un plus de volum. Indulceste linia maxilarului, rotunjind un chip patrat. Se potriveste unei tunsorii medii, in special bobului lung.

Cararea intr-o parte

carare intr-o parte par ondulat
cum sa-ti faci cararea

Probabil preferata ta, cararea intr-o parte se bucura de o mare popularitate. Poate ascunde mici imperfectiuni precum: fruntea inalta, pometii proeminenti sau barbia ascutita. Daca ai fata patrata, poti incerca cu succes o carare intr-o parte parte cu breton lung, insa nu vei vrea sa exagerezi. Cararea adanca, accentueaza unghiurile fetei. Este potrivita si pentru fata in forma de diamant, complimentand pometii si structura osoasa proeminenta.

Cararea exagerata intr-o parte

carare adanca intr-o parte par ondulat
carare adanca intr-o parte par drept

Actuala, flateaza fata rotunda, alungeste si da simetrie. Tocmai de aceea se potriveste si fetei in forma de inima, alaturi de un breton purtat intr-o parte.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.