zoot

Cum porti parul cand mergi la sala. Trei coafuri cu care nu poti da gres (foto)

Parul tau necesita o atentie sporita atunci cand mergi la sala zilnic. Nu numai ca trebuie sa arati bine cu o alura de ‘nu m-am straduit prea mult’ dar trebuie sa gasesti un compromis astfel incat sa nu iti strici coafura. Doar ai de gand sa te intorci la birou dupa ora de Pilates sau sa ramai in oras cu fetele dupa Tae Bo. Iata trei coafuri simple pe care ar trebui sa le iei in considerare.

1. Coada de cal inalta

coafuri la salaEste cea mai populara coafura intalnita la sala. Iti tine parul departe de fata si se realizeaza atat de usor. Singura problema este ca la un moment de te vei plictisi de aceasta coafura sau poate vrei sa-ti impresionezi colegul de la aparatul vecin.

2. Coc balerina dezordonat

coafuri la salaO alternativa la coada de cal, se realizeaza atat de simplu. Cu cat este mai dezordonata, cu atat mai bine. Nu numai ca acest tip de coafuri sunt in tendinte in acest sezon dar la sala infatisarea ta poate fi usor neglijenta, conferindu-ti in acelasi timp o alura aparte.

3. Impletituri

coafuri la salaPratice, rapide, de efect. Poti oricand sa iti faci o coada impletita pentru a-ti schimba infatisarea din cand in cand. Sleek sau dezordonata, iti tine parul departe de fata si in acelasi timp te pune in valoare cand lucrezi la aparate.

Foto: Flickr.com CC / Eva Rinaldi

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.