zoot

Cum ma motivez sa urmez un program de exercitii fitness (1) Povestile de succes ale altor persoane.

Ai nevoie sa stii ca si altii care se confrunta cu aceeasi lipsa de motivatie au reusit. Iar numarul celor care si-au schimbat complet stilul de viata prin adoptarea unui program de exercitii de slabit nu este deloc de neglijat. Poate vei gasi o poveste de succes in grupul tau de prieteni sau printre membrii familiei. Daca nu, orienteaza-te catre internet, locul unde persoane la fel ca si tine impartasesc povestile lor de succes tocmai pentru a demonstra tuturor ca se poate si ca rezultatele unui program de exercitii de slabit sunt uluitoare.

Un astfel de exemplu este cel al lui Richard Neal, care a slabit 118 kilograme cu ajutorul programului de slabit P90X, de care vom mai discuta in cadrul acestei rubrici. Saturat de barierele date de kilogramele in plus si motivat de doctorul care i-a spus ca nu va atinge 30 de ani fara a slabi, Richard Neal a inceput programul de exercitii de slabit P90X, pe care le-a practicat luni intregi, manat de o puternica dorinta de a slabi. Mai mult, Richard Neal este acum antrenor de fitness certificat P90X si continua a ajuta oameni care traiesc aceeasi drama pe care el a reusit sa o depaseasca doar prin motivatie si urmarea unui program de exercitii de slabit.


“Fa cunostinta cu Richard Neil din Portland, Tennessee. Richard, a fost mereu obez – Obezitatea cu care s-a confruntat din primele zile ale vietii sale l-a facut sa gandeasca – Ok. Asta sunt. Grasul – obisnuia sa manance in secret in camera lui, unde mama sa gasea ambalajele produselor consumate ascunse sub pat. Isi ura greutatea si compensa prin a fi primul care face haz de necaz de aceasta conditie – In interior tipam pana la lacrimi. Era atata durere in viata mea – La varsta de 25 de ani a fost pus pe medicamente pentru reglarea presiunii arteriale, cantarand peste 200 de kilograme. Cantarele normale nu ii puteau masura greutatea. Nu il mai putea sustine decat cantarul de la depozitul de fier vechi. Ii era frica ca sotia sa, datorita greutatii lui, nu va fi niciodata capabila sa ramana insarcinata. Atunci a stiut ca trebuie sa faca o schimbare. A inceput programul de slabit P90 cu Tony Horton. Exercitiile nu erau usoare dar Richard nu si-a pierdut motivatia, facand exercitii de slabit combinate cu alegeri alimentare corecte, ce l-au determinat sa slabeasca 20 de kilograme intr-o singura luna – Toata lumea spunea: Nu ai cum sa reusesti sa faci asta! Dupa trei luni a pierdut peste 35 de kilograme si a trecut la programul de exercitii P90X. Cu ajutorulu programului, antrenorului si a comunitatii BeachBody.com, Richard a pierdut 118 de kilograme si 43de cm in talie. Mai mult, Richard este mandrul tatic al unui baietel sanatos – M-a schimbat, mi-a schimbat viata, mi-a schimbat viitorul, mi-a prelungit durata de viata, fiind capabil sa ma bucur si sa ma joc cu baietelul meu. Este uimitor – spune Richard cu lacrimi pe obraji. Acum oamenii vin la el pentru sfaturi in ceea ce pricinta activitatii fizice”

Daca Richard si alte milioane de oameni au reusit, tu de ce  nu ai putea? De cate ori simti ca nu mai poti, adu-ti aminte de Richard si de alti ca el. Nu vrei sa fii si tu un exemplu de succes, un model de urmat pentru prietenii si familia ta? Schimbarea incepe cu tine! Si doar tu esti responsabila de ea!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.