zoot

Cum imbraci o silueta plus size

Cum imbraci o silueta plus size
Foto: saksinthecity.blogspot.ro

Daca te numeri printre femeile care nu se simt confortabile intr-o silueta plus size, inca n-ai invatat cum sa o imbraci si sa o pui in valoare. Ia aminte de cateva reguli simple care-ti vor schimba perfectia despre corpul tau si vei ajunge sa-l imbratisezi cu usurinta:

Nu te mai ghida dupa vechile reguli de moda.

Daca ai o silueta plinuta, cu siguranta ai fost sfatuita sa stai departe de dungile orizontale, sa nu porti alb, sa-ti ascunzi bratele si sa te camuflezi in haine loose. Noi iti propunem sa spargi tiparele si sa indraznesti sa-ti imbraci silueta in functie de morfologie. Inarmeaza-te cu un centimetru de croitorie si ia-ti dimensiunile, apoi intra aici si identifica forma corpului tau.

Tine cont de proportii.

Foarte putine femei se bucura de o silueta perfect proportionata iar asta nu tine de greutate. Morfologia in ‘8’ sau silueta clepsidra reprezinta idealul de frumusete. O recunosti dupa umerii frums rotunjiti, aliniati aproape perfect cu soldurile si talia bine marcata. Majoritatea se incadreaza insa in derivate si, daca ti-ai identificat forma corpului dupa recomandarile de mai sus, poti invata cu usurinta cum sa te imbraci astfel incat sa o poti pune in valoare aici.

Totul consta in felul in care cad pe tine

Hainele ar trebui sa-ti vina ca o manusa si tocmai de aceea marimea potrivita este atat de importanta. Trebuie sa ai mintea deschisa si sa accepti faptul ca marimile difera in functie de producator si sa renunti a-ti inghesui trupului intr-un articol vestimentar care plesneste pe tine dar si la a-ti ascunde trupul intr-o haina mult prea larga care poate fi confundata cu un sac. Stim, hainele din comert vin in marimi universale si, mai ales daca ai o silueta plus size, iti va fi greu sa gasesti haine care cad perfect pe tine. Tocmai de aceea iti spuneam, in nenumarate randuri, cat de benefica este pentru o stransa legatura cu un bun croitor. Cu doar cateva mici ajustari, hainele pot parea facute pe comanda pentru a se adresa nevoilor particulare ale corpului tau.

Calitatea articolelor vestimentare conteaza

Si nu numai ca imagine de ansamblu. Daca vrei sa arati bine, indiferent de greutate si tipul siluetei tale, este important ca haine sa nu se boteasca, sa nu se scamoseze, sa nu intinda, sa nu faca cute sau se motoleasca cand te asezi. Fereste-te de orice material care pare ieftin. Desi ai impresia ca faci o investitie cand cumperi un chilipir, pretul platit ulterior este mult mai mare.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.