zoot

Cu gandul la plaja? Iata cele mai ieftine destinatii turistice europene in 2014

In vara lui 2014 te poti bucura de un sejur ieftin in Europa, ba mai mult, preturile sunt in scadere fata de anii precedenti. Publicatia DailyMail face un top al celor mai ieftine destinatii turistice europe in 2014 pentru cei care vor sa isi petreaca concediul la mare. In top se situeaza, dupa cum te-ai fi asteptat, Bulgaria cu statiunea Nisipurile de Aur, unde o saptamana de concediu te va ‘usura’ de doar  £215, in scadere cu aproape  £50 fata de anul trecut.

destinatii turistice ieftine din Europa

Credit foto: DailyMail

A doua destinatie turistica ca si chilipir in vara lui 2014 este statiunea Marmaris din Turcia. Costa del Sol si Costa Blanca din Spania sunt alte destinatii turistice care isi merita toti banii. Pentru a ajunge la aceste cifre, cercetatorii de la Post Office Travel Money au analizat preturile unui cos de 10 produse printre care se numara cafeaua, berea, vinul, apa, desertul dar si mesele principale ale zilei.

sejur la mare ieftin in bulgaria nisipurile de aur
sejur la mare ieftin in marmaris turcia

Bulgaria, Nisipurile de Aur / Turcia, Marmaris. Foto: Flickr.com CC

concedii ieftine europa 2014

Sursa: Post Office Travel Money

Daca statiunile de mai sus sunt alegerea celor constransi de buget, amatorii de lux se pot rasfata in destinatii scumpe precum: Bodrum (Turcia), Toscana sau Sorrento (Italia), Nisa (Franta) dar si in statiunile din Ibiza .

concedii de lux europa 2014

Sursa: Post Office Travel Money

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.