zoot

Cu ce sa-ti imbogatesti trusa cosmetica in aceasta vara

Cand vara te pandeste dupa colt, trebuie sa faci cateva schimbari minore in trusa ta cosmetica. Schimbam texturi, adoptam o pata de culoare si ne indreptam atentia asupra genelor, elemente care trebuie musai scoase in evidenta in aceasta vara.

 

1. Buze patate

Cosmetice 2016 lip stain
Benetint cheek & lip stain

Un contur prea precis nu-si are locul in cadrul unui machiaj de zi in aceasta vara. Buzele sunt abia patate de culoare cat sa-ti confera o aura subtila de vitalitate. Rujurile de tip LIP STAIN iti ofera un finisaj transparent, delicat si-ti hidrateaza profund buzele.

2. Gene rimelate

Lash sensational™ washable mascara in blackest black
Lash sensational™ washable mascara in blackest black

Regadeste tubul de mascara in vara lui 2015 cand intreaga atentie cade pe gene. Cat mai lungi, mai curbate si mai dense. N-ai nevoie decat de doua straturi de rimel, o culoare pala pe buze si o piele incredibil de perfecta pentru a fi gata de a iesi pe usa. In schimb, daca te pregatesti de o petrecere, poti exagera un look dramatic. Nu uita sa-ti curbezi genele inainte.

3. Eyeliner albastru

Mac pearlglide intense eyeliner
Mac pearlglide intense eyeliner

Tusele de albastru deschis, azur si turcoaz sunt indraznete, aduc o pata de culoare si-ti scot in evidenta culoarea ochilor. Il poti aplica peste o baza neagra, estopandu-l in degrade.

4. BB Cream + Iluminator

L'oreal true match lumi liquid glow illuminator
L’oreal true match lumi liquid glow illuminator

Renuntam la aspectul incarcat al tenului pentru o uniformizare usoara tenului, intr-o textura light si folosim un corect cu efect iluminator pentru a estompa cearcanele.

5. Blush

Nars orgasm
Fard de orabz Nars orgasm

De cand cu moda conturarii excesive, fardul de obraz a devenit subapreciat. Nimic nu-ti poate da acel aspect sun-kissed ca o pata de culoare in obraji. Alege o nuanta indrazneata precum corai sau sunny peach.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.