zoot

Cu ce imbogatim trusa cosmetica in aceasta primavara?

Tendintele in materie de machiaj ne impun cateva schimbari odata cu venirea noului anotimp. Iata o lista cu must-urile acestui sezon:

produse cosmetice 2014

  1. Rujul portocaliu. Daca ai asteptat cu nerabdare sa isi reintre in drepturi in sezonul cald, rabdarea ti-a fost rasplatita pentru ca in acest sezon se poarta toate tipurile de ruj portocaliu, inclusiv nuanta corai, pentru cele mai putin indraznete. Vezi aici cum se poarta un ruj portocaliu.
  2. Tusul albastru. Daca te-ai saturat sa iti machiezi ochii cu clasicul eyeliner negru, avem vesti bune pentru tine. Designerii au optat pentru tusul albastru ca noutate in machiaj in acest sezon. Fii indrazneata si poarta-l la o iesire in oras cu prietenii tai. Vezi 20 de machiaje cu tus.
  3. Creionul dermatograf alb. Daca machiajul complet alb nu este pentru tine, atunci foloseste-l pe conjunctiva ochilor pentru ca acestia sa para mai mari.
  4. Blush-ul piersica care sa iti confere acea imbujorare naturala in obraji cum designerii au mizat pe puritate, pe un machiaj minimalist sau “no makeup” makeup. Uite cum se realizeaza aici.
  5. Farduri pastel. Nelipsite din fiecare sezon de primavara, fardurile pastel sunt calme, discrete, oferind un rafinament al machiajului prin simplitate.
  6. Iluminatorul. Propune-ti ca in aceasta primavara sa radiezi de sanatate iar iluminatorul este unul din produsele cosmetice care te poate ajuta in acest sens. Vezi aici cum se aplica.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.