zoot

Crutoane la tigaie cu rozmarin si cimbru

Crutoanele le poti folosi ca topping pentru o salata sau alaturi de supele crema. Confera, pe langa textura si aroma, un plus de satietate. Cu doar o mana de crutoane, un fel secundar de mancare se transforma intr-o masa in sine. Le poti consuma si ca atare cand simti nevoia de a rontai.

Paine crutoane cu cimbru

Ingrediente:

  • 6-8 felii de paine alba, veche de o zi
  • 4 linguri de unt nesarat
  • Sare si piper proaspat macinat, dupa gust
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 1 crengula de cimbru
  • 1 catel de usturoi, zdrobit

Crutoane la tigaie cu rozmarin si cimbru

Topeste untul intr-o tigaie adanca la foc mediu.

Adauga cimbrul, rozmarin si usturoiul si gateste pentur un minut.

Adauga painea si amesteca.

Soteaza pentru patrul minute sau pana cand painea s-a rumenit si a absorbit grasimea.

Transfera pe o farfurie peste care ai aseza un servet de bucatarie si indeparteaza rozmarinul, cimbrul si usturoiul.

Presare sare si piper peste crutoane.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.