zoot

Crema de maini anti-aging – solutia pentru maini tinere

Crema de maini anti aging

Daca suntem prea ocupate sa tratam ridurile fine si petele inchise de pe fata si gat, vom neglija alte zone ale corpului care imbratranesc si tradeaza o imbatranire prematura. Mainile sunt cel mai bun exemplu. Cu siguranta ai vazut numeroase femei cu chip tanar si maini imbatranite. De altfel, este si normal.

Mainile sunt cele mai expuse zone ale corpului si, la fel ca si fata, au nevoie de o in grijire speciala pentru a contracara agresiunile la care sunt supuse zilnic. Zone extrem de vizibile si predispuse la imbatranire prematura, pot adauga ani in plus infatisarii tale generale. Aici intervin cremele de maini anti-aging, formulate cu ingrediente speciale pentru a reduce aspectul petelor inchise la culoare, efectele expunerii la soare si ridurile.

  • Emolienti. Fiecare crema de maini ar trebui sa contina emolienti care se absorb usor si hidrateaza pielea.
  • Retinol. Derivat din vitamina A, retinolul ajuta la incetinirea productie de melanina, pigmentul responsabil de culoarea pielii, promoveaza exfolierea stratului de celule moarte si incurajeaza productia de celule noi care contin colagen, ajutand pielea sa-si pastreze fermitatea.
  • Antioxidanti. Din moment ce pielea este expusa zilnic toxinelor, ai nevoie de un antioxidant puternic care sa contracareze efectul acestora. Cei mai intalniti antioxidanti sunt vitamina C si extractul de cictrice.
  • FPS. Pentru a te proteja de efectele nedorite ale expunerii la soare, reaplica crema de maini cu protectie solara dupa ce te speli pe maini. Pastreaza in permanenta un tub cu crema in geanta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.