zoot

Credeai ca pentru Nail Art ai nevoie de instrumente speciale?

Teoretic, da si sunt deosebit de utile dar practic le poti gasi oricand inlocuitori. Si nu orice fel de inlocuitori ci aceia care se regasesc in orice gospodarie.

instrumente nail art acasa

  • Nu stiu daca te dai in vant dupa manichiura cu buline dar eu ador farmecul retro pe care-l emana. Daca nu ai un instrument de punctare, il poti inlocui oricand cu o scobitoare. Introdu o scobitoare in oja preferata si puncteaza buline mici pe unghie. Daca vrei ca acestea sa aiba o dimensiune mai mare, foloseste capatul unei agrafe. Wow!
  • Ti-ai face manichiura in dungi insa nu ai o banda decorativa la indemana? Nicio problema. Inlocuieste-o cu benzi taiata dintr-un scotch.
  • Foloseste-te de buretelul de vase pentru a tapota oja alba pe unghiile tale pana obtii un efect de degrade. Manichiura ombre o poti obtine si cu ajutorul unui buretel cosmetic.
  • Iti place textura piele de sarpe? Taie cateva bucati din buretelul de baie, aplica-le peste unghii (intinzandu-le bine) si da un strat de oja. Indeparteaza usor si iata cum ai obtinut o textura inedita.
  • Vrei un model de unghii cu adevarat inedit? Asigura-te ca ai un pai la indemana. Plaseaza cateva picaturi de oja pe o folie de aluminiu, introdu paiul in oja apoi sufla in el la o distanta de cativa centimetri fata de unghie (Mare grija sa nu inhalezi). Variaza distanta de la sufli in pai deasupra unghiilor tale si vei obtine cele mai inedite modele de unghii cu stropi.
  • Ce poti face un ziar pe care l-ai citit deja? Transfera scrisul pe unghii si vei obtine o manichiura cu adevarat speciala. Toarna putin spirt intr-un vas de sticla, introdu pentru 2-3 secunde o bucatica de ziar in vas pana cand s-a umezit apoi aplica pe unghii si preseaza cateva secunde. Manichiura se vede mai bine pe o baza de culoare alba.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.