zoot

Conturarea unghiilor a devenit un trend

Jin soon choi pentru vera wang primavara vara 2017
Jin Soon Instagram

Nici nu am intrat bine in noul sezon ca apar primele directii de stil ale primaverii. Propunerea lui Jin Soon Choi pentru prezentarea Vera Wang primavara-vara 2017 marcheaza inceputul unui nou trend. Unghiile au fost vopsite cu o dunga neagra pe mijloc peste o baza nude. Neglijand intentionat partile laterale ale unghiei, artificiul da impresia unor unghii mai lungi.

Bineinteles, pe podium look-ul a fost exagerat in mod deliberat insa poti adapta acest truc manichiurii obisnuite, de zi. Bloggerite, amatoare de nail art si tehnicieni experimentati au experimentat cu acest trend care continua sa castige in popularitate. Iti propunem sa-l incerci si tu!

Pentru a recreea acest look, vei avea nevoie de:

Lac de unghii jin soon choi
Jin Soon Instagram
  • O baza de unghii nude, cat mai apropiata de tonul pielii tale
  • Un lac de unghii intr-o nuanta inchisa, alege nuanta Risque din colectia Jin Soon Choi – un ton de rosu mura
  • Un top coat semi-mat sau bisnuit

Aplica baza de unghii pentru a uniformiza culoarea unghiei intr-o culoare cat mai apropiata de tonul pielii tale. Asteapta sa se usuce. Aplica lacul de unghii pe mijlc, neglijand intentionat partile laterale. Finiseaza manichiura cu un top coat.

Nu putem decat sa-i multumim lui Jin Soon Choi pentru ca a adus contouringul pe catwalk, inspirandu-ne sa dam o nota versatila si utila artei pe unghii.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.